Τώρα που έχουν ηρεμήσαν κάπως τα πράγματα σχετικά με τα Galaxy S23, ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε λίγο περισσότερο με τα επερχόμενα foldable smartphones της Samsung, τα Galaxy Z Flip 5 και Galaxy Z Fold 5. Έχουν κυκλοφορήσει ήδη πολλές λεπτομέρειες για τα τηλέφωνα, αλλά ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία τους είναι ο water drop μεντεσές που σχεδίασε η νοτιοκορεάτικη εταιρεία.

Στην MWC 2023 είδαμε κάποιο πρωτότυπο που χρησιμοποιεί τον μεντεσέ και διάφορα leaks αναφέρουν ότι τόσο το Galaxy Z Flip 5 όσο και το Galaxy Z Fold 5 δεν θα έχουν κενό μεταξύ των δύο τμημάτων τους όταν είναι κλειστά. Στα λόγια όλα είναι καλά, και αν έχεις φαντασία μία χαρά, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με renders που προσφέρουν μία καλή ιδέα για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ή μοιάζει μία συσκευή.

Ο YouTuber SuperRoader δημοσίευσε renders του Samsung Galaxy Z Fold 5, που δημιουργήθηκαν από την Technizo Concept. Οι εικόνες δείχνουν module τύπου S23 μέτρια bezels στην εσωτερική οθόνη, σχετικά μικρά bezels στην εξωτερική οθόνη, και selfie κάμερα μόνο στην εξωτερική μεριά τοποθετημένη σε punch hole.

Επιπλέον, τα renders δείχνουν ότι το book style foldable smartphone διπλώνει με απόλυτη επαφή των δύο τμημάτων χωρίς κενό μεταξύ τους. Τέλος, δεν φαίνεται να υπάρχει υποδοχή για το S Pen, αλλά παρουσιάζει μία ειδική έκδοση του stylus ειδικά σχεδιασμένη για αναδιπλούμενα τηλέφωνα.

Samsung Galaxy Z Fold 5 Renders

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.