Το Nubia Z50 Ultra πρόκειται να έχει 4ης γενιάς under-display κάμερα (UDC) και μόλις μάθαμε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Η εταιρεία θα παρουσιάσει τη συσκευή στις 7 Μαρτίου με μια τεχνολογία UDC που ονομάζεται Neovision. Η συσκευή θα διαθέτει μια selfie κάμερα 16MP με φακό 6P, μέγεθος pixel 2.24 μm, και f/2.0 διάφραγμα κάτω από το πάνελ AMOLED των 6.8 ιντσών.

Τα επίσημα teasers επιβεβαίωσαν τα σχέδια που είχαν διαρρεύσει, επίπεδο πλαίσιο, slider για τις ειδοποιήσεις πάνω από το κουμπί ενεργοποίησης και το κουμπί ρύθμισης της έντασης του ήχου. Υπάρχει μια μικροσκοπική σχισμή μεταξύ της οθόνης και της πάνω άκρης του τηλεφώνου για το ακουστικό, το οποίο θα μπορούσε επίσης να λειτουργήσει ως δεύτερο στερεοφωνικό ηχείο.v

Δεν έχουμε μάθει ακόμη περισσότερες προδιαγραφές για το Nubia Z50 Ultra, αλλά δεδομένου του Snapdragon 8 Gen 2 της βασικής έκδοσης, αναμένουμε το ίδιο SoC και σε αυτό το μοντέλο. Το κανονικό Nubia Z50 είχε μια προσαρμοσμένη κύρια κάμερα ισοδύναμου 35mm με αισθητήρα 64MP και ανυπομονούμε να μάθουμε αν αυτή η ναυαρχίδα θα κληρονομήσει ολόκληρο το σύστημα και τι άλλο κρύβει η μάρκα στο μανίκι της.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.