Η Huawei πραγματοποίησε ένα μεγάλο event στο οποίο λάνσαρε πάρα πολλά προϊόντα, όπως το επικό Mate X3, το οικονομικό Enjoy 60, το κορυφαίο Watch Ultimate, τα εξαιρετικά FreeBuds 5 και Pro 2+, το ανανεωμένο MatePad 11 2023, και φυσικά τους νέους βασιλιάδες της φωτογραφίας, τα Huawei P60 series.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ερώτηση που είχαμε όλοι στο μυαλό μας ήταν το αν τα κορυφαία flagship smartphones θα κυκλοφορήσουν στις παγκόσμιες αγορές και αν ναι, πότε θα κάνουν τελικά ντεμπούτο. Λίγες ώρες μετά το event, στην επίσημη σελίδα της εταιρείας στη Γερμανία εμφανίστηκε αφίσα που έλεγε ότι στις 9 Μαΐου θα πραγματοποιήσει ένα άλλο event για το παγκόσμιο ντεμπούτο των P60 series.

Τώρα, αφίσες εμφανίστηκαν στις περισσότερες σελίδες της Huawei, επιβεβαιώνοντας το επερχόμενο event. Στην ίδια εκδήλωση, εκτός από τα Huawei P60 series, περιμένουμε να δούμε όλα τα παραπάνω προϊόντα, ειδικά το Watch Ultimate και τα FreeBuds 5, και πολλά ακόμα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.