Πριν από το ντεμπούτο των Samsung Galaxy Z Fold 5 και Z Flip 5, διαρρέουν πολλές λεπτομέρειες και renders. Ένα από τα νεότερα leaks, αποκαλύπτει τις διαστάσεις, το μέγεθος της οθόνης, και το βάρος τους.

Ο γνωστός και έγκυρος leaker Ice Universe ισχυρίζεται ότι το Galaxy Z Fold 5 θα έχει “σχεδόν” τις ίδιες διαστάσεις με το Fold 4. Κατά τα φαινόμενα, αυτή θα είναι η μικρότερη αλλαγή ως προς το μέγεθος των συσκευών της σειράς Fold.

Όσον αφορά τα μεγέθη των οθονών, προφανώς θα παραμείνουν αμετάβλητα, με την εξωτερική οθόνη να έχει διαγώνιο 6.2 ίντσες και την εσωτερική εύκαμπτη οθόνη να είναι στις 7.6 ίντσες.

Επίσης, ο Ice Universe λέει ότι το Samsung Galaxy Z Fold 5 θα ζυγίζει 254 γραμμάρια, καθιστώντας το 9 γραμμάρια ελαφρύτερο από το Galaxy Z Fold 4 των 263 γραμμαρίων.

Η μεγαλύτερη αλλαγή θα είναι η χρήση του waterdrop μεντεσέ που θα βοηθήσει στη μείωση του κενού μεταξύ των τμημάτων της συσκευής και την “εξαφάνιση” της πτυχής, ενώ θα κάνει το foldable να μοιάζει πιο λεπτό, οπτικά και στην αφή.

Το Samsung Galaxy Z Flip 5, από την άλλη, θα δει μεγάλη αλλαγή στο design και θα χρησιμοποιεί επίσης waterdrop μεντεσέ. Η εξωτερική του οθόνη θα είναι στις 3.2 ή 3.4 ίντσες και θα ζυγίζει 187 γραμμάρια, όπως ο προκάτοχος του.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.