Ολοένα και περισσότερα σχόλια εντοπίζουμε στο διαδίκτυο που ανυποψίαστοι χρήστες πάνε σε κατάστημα για άνοιγμα ενός απλού λογαριασμού και οι υπάλληλοι τους ενημερώνουν δήθεν για κόστος ανοίγματος λογαριασμού 28 – 30 ευρώ.

Δεν υπάρχει απολύτως καμιά χρέωση για άνοιγμα λογαριασμού στη Πειραιώς και απλά ο ή η υπάλληλος προσπαθεί να σε πείσει για να υπογράψεις μεταξύ της πολλής χαρτούρας και ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο της ERGO, ανάλογα ποιο έχει επωμιστεί να προωθήσει. Ορισμένοι είναι λίγο πιο έντιμοι και σου λένε ότι για ασφάλεια δήθεν θα πρέπει να το ενεργοποιήσεις για να σε αποζημιώσει η Πειραιώς και κοστίζει μόλις 2.5 ευρώ το μήνα.

Δεν μιλάνε καθόλου για ετήσιες χρεώσεις, στο πλασάρουν ανάλογα το πακέτο με 2 ή 2.5 ευρώ το μήνα και ενεργοποιούν και πάγια εντολή στο λογαριασμό σου και μέχρι να πας σπίτι το έχουν τραβήξει το 30αρι. Και αν βγάλεις και κάρτα χρεωστική με 6 ευρώ, μόλις σου έφυγαν 36 ολόκληρα ευρώ. Παράλληλα, δεν υπάρχει τρόπος ακύρωσης του συμβολαίου της ERGO μέσω winbank.

Όχι, μακριά το κινητό από το ρύζι!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Επικοινωνείς απευθείας με την ασφαλιστική και ζητάς ακύρωση. Έχεις δικαίωμα να το κάνεις και δεν μπορούν να το αρνηθούν. Θα υπογράψεις ένα χαρτί και θα ακυρωθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.