Η Samsung έχει διατηρήσει έναν καλό ρυθμό στη διάθεση ενημερώσεων. Μάλιστα, τα πηγαίνει τόσο καλά που ορισμένες φορές κυκλοφορεί τα μηνιαία security patch του Android πριν και από τη Google.

Αν και παρουσίασε μικρή καθυστέρηση τον Ιούνιο, διότι επικεντρώθηκε στην κυκλοφορία ορισμένων σημαντικών fix και βελτιώσεων για τις συσκευές της, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία επιστρέφει δυναμικά.

Είμαστε μόλις στην τρίτη ημέρα του Ιουλίου και τα Samsung Galaxy S23 λαμβάνουν την ενημέρωση Ιουλίου στις ΗΠΑ, με περισσότερες χώρες να βρίσκονται στο roadmap. Παράλληλα, αναβαθμίζονται και τα Galaxy S22 στην Ευρώπη.

Τα update περιέχουν τα security patch του Android για τον μήνα Ιούλιο 2023. Οι εκδόσεις για τα Samsung Galaxy S23 είναι της μορφής S91xUSQS1AWFD και η ενημέρωση έχει περίπου 425MB μέγεθος.

Από την άλλη, το update για τα Galaxy S22 έχει εκδόσεις με τη μορφή S90xBXXS6CWF6 και το μέγεθος του είναι περίπου 305MB. Η διάθεση έχει ξεκινήσει σε κάποιες χώρες και σταδιακά θα επεκταθεί σε περισσότερες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.