Αν και οι σημειώσεις έκδοσης της Apple για το υλικολογισμικό των AirPods συνήθως προσφέρουν λίγες λεπτομέρειες σχετικά με τις αλλαγές που περιλαμβάνονται σε αυτό, η εταιρεία δημοσίευσε ένα ξεχωριστό έγγραφο υποστήριξης που περιγράφει ένα ζήτημα ασφαλείας που διορθώθηκε με τις πρόσφατες ενημερώσεις υλικολογισμικού για τα AirPods, AirPods Pro, AirPods Max, Powerbeats Pro και Beats Fit Pro.

Σύμφωνα με το έγγραφο, αυτές οι ενημερώσεις υλικολογισμικού αντιμετωπίζουν ένα ζήτημα ασφαλείας που θα μπορούσε να επιτρέψει σε έναν εισβολέα εντός εμβέλειας Bluetooth να παραποιήσει τα στοιχεία μιας συσκευής στην οποία έχετε συνδέσει προηγουμένως τα ακουστικά, επιτρέποντας στον εισβολέα να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτά.

Η Apple συνήθως αναφέρει στα έγγραφα υποστήριξής της εάν ένα ζήτημα ασφαλείας είναι γνωστό ότι έχει γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης, αλλά η εταιρεία δεν ανέφερε ότι αυτό ισχύει για το συγκεκριμένα. Παρ’ όλα αυτά, καλό είναι να ενημερώσετε το firmware των AirPods σας το συντομότερο δυνατό, καθώς άλλοι θα μπορούσαν να εμπνευστούν για να επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν το κενό ασφαλείας, τώρα που έγινε γνωστή η ύπαρξη του.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.