Καθώς πλησιάζουμε στο Unpacked event της Samsung, τα leaks για τα προϊόντα που θα λανσάρει η εταιρεία διαρκώς αυξάνονται. Στα τελευταία νέα έχουμε την επιβεβαίωση μιας φήμης για τα Samsung Galaxy Buds 3 και 3 Pro, η οποία ήθελε τα ακουστικά να μοιάζουν με εκείνα ανταγωνιστικής μάρκας.

Ένα screenshot από μία εφαρμογή της νοτιοκορεάτικης εταιρείας, συγκεκριμένα το Samsung Members app, δείχνει τα επερχόμενα TWS ακουστικά σε ένα μενού επιλογής συσκευής για την αναφορά προβλημάτων. Η λίστα περιλαμβάνει συσκευές βάσει του χρόνου κυκλοφορίας τους.

Στην κορυφή βλέπουμε το Galaxy Watch FE, λίγο πιο κάτω υπάρχει το Galaxy Watch 7 ακολουθούμενο από το Galaxy Ring, και ανάμεσα τους βλέπουμε τα Samsung Galaxy Buds 3 και Buds 3 Pro. Την καταχώρηση κάθε συσκευής συνοδεύει ένα εικονίδιο παρόμοιο με το design της.

Όπως βλέπουμε στην εικόνα, τα έξυπνα ρολόγια έχουν το κλασικό εικονίδιο ενός ρολογιού, το έξυπνο δαχτυλίδι συνοδεύεται από το εικονίδιο που είχε διαρρεύσει πριν καιρό, και δίπλα στα Galaxy Buds 3 και 3 Pro υπάρχει ένα εικονίδιο που μοιάζει με AirPods και διαφέρει από αυτό των Buds FE.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το screenshot επιβεβαιώνει και κάποια άλλη πληροφορία. Πηγές θέλουν τη Samsung να λανσάρει τα νέα Ultra, δηλαδή το Galaxy Watch Ultra και το Galaxy Z Fold Ultra, σε χωριστή εκδήλωση. Στην εικόνα δεν υπάρχει το πρώτο extra premium smartwatch της Samsung.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.