Μια εξαιρετική προσφορά εντοπίσαμε πριν από λίγη ώρα στην επίσημη ιστοσελίδα της Starlink για την Ελλάδα, όπου βάζοντας τη διεύθυνσή μας, μας έβγαλε μια τρομερή προσφορά, που επιτρέπει τη δοκιμή του με μόλις 20 ευρώ.

Αρχικά, να αναφέρουμε ότι ο εξοπλισμός επέστρεψε στα 249 ευρώ, στη χαμηλότερη τιμή που έχει υπάρξει όπως και πριν από λίγο χρονικό διάστημα. Ωστόσο αφορά το Μηχανοκίνητο τυπικό πιάτο όπως το χαρακτηρίζει. Το Starlink εξηγεί:

Μηχανοκίνητο τυπικό

Το Μηχανοκίνητο τυπικό Starlink είναι ιδανικό για οικιακούς χρήστες και για καθημερινές εφαρμογές ίντερνετ. Το κιτ Starlink περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να συνδεθείτε στο ίντερνετ μέσα σε λίγα λεπτά.

Το νεότερο πιάτο όμως κοστίζει 349 ευρώ. Όλα τα παραπάνω ισχύουν για όσους θέλουν να αγοράσουν τον εξοπλισμό. Ωστόσο αν δεν έχεις χρήματα να τον αγοράσεις μπορείς να επιλέξεις την ενοικίαση που απαιτεί μόνο 20 ευρώ για την παραγγελία.

Παραγραφή ανεξόφλητων λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος και τόκων

Πιο συγκεκριμένα όπως το καταλαβαίνουμε είναι ότι σου επιτρέπει να το δοκιμάσεις δίνοντας αυτή τη στιγμή μόλις 20 ευρώ που είναι τα έξοδα αποστολής και διακίνησης.

Έχει καταργήσει το τέλος ενεργοποίησης και δίνει και 30 ημέρες δωρεάν συνδρομή trial ενώ δεν δεσμεύεσαι από συμβόλαια. Κάποιος δηλαδή που θα επιλέξει την ενοικίαση του εξοπλισμού, θα πρέπει να πληρώσει 20 ευρώ μόνο να το παραγγείλει σήμερα και τίποτε άλλο.

Θα έρθει σε περίπου 2 εβδομάδες στη πόρτα σου το πιάτο και όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός. Δεν το έχουμε χρησιμοποιήσει ποτέ και εδώ υπάρχει μια ασάφεια. Δηλαδή, μόλις δώσεις τα 20 ευρώ που ζητά για έξοδα αποστολής και ρθει στη πόρτα σου θα μπορείς να το ενεργοποιήσεις χωρίς να πληρώσεις τα 55 ευρώ (40 υπηρεσία, 15 ευρώ κόστος ενοικίασης εξοπλισμού) στα πλαίσια του trial ή θα πρέπει να πληρώσεις τα 55 ευρώ και αν δεν μείνεις ευχαριστημένος στα επιστρέφει τα χρήματα;

Μπορείς να το παραγγείλεις εδώ βάζοντας τη διεύθυνσή σου και επιλέγοντας ενοικίαση εξοπλισμού

starlink

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Το είχα κοιτάξει, με ενδιέφερε να το νοικιάσω και πριν αλλά δεν μπόρεσα να βρω απάντηση στο που θα επιστραφεί ο εξοπλισμός όταν τελειώσει η ενοικίαση. (Το ήθελα για 2 μήνες). Ο Κωτσόβολος είναι reseller μόνο για αγορές.

 2. Καλημέρα, το πακέτο το πήρα Τετ 03/07/24, το ενεργοποίησα χθες Σαβ 06/07/24.
  Μετά την ενεργοποίηση με χρέωσε 55€. Δεν το περίμενα αυτό!
  Σήμερα Κυρ 07/07/24 θα ξεκινήσω την διαδικασία επιστροφής.
  Εάν υπάρξουν άλλες χρεώσεις / πιστώσεις κατά την επιστροφή θα επανέλθω.

 3. @GeoB σε χρέωσε 55 ευρώ για το κόστος ενοικίασης 15 ευρώ και 40 ευρώ για την υπηρεσία για ένα μήνα. Αν στον ένα μήνα δεν σου κανει το επιστρέφεις και σου κανουν refund. Πως θα το ενεργοποιήσεις αν δεν πληρώσεις. Δεν στο δίνουν τζάμπα.

 4. @valadis.k Ναι σωστά!
  Επίσης είδα ότι τώρα που διέκοψα την συνδρομή αναφέρει:
  1. Θα λάβετε μια προπληρωμένη ετικέτα επιστροφής μέσω email
  2. Θα λάβετε επιστροφή χρημάτων για τον εξοπλισμό σας και το κόστος συνδρομής του πρώτου μήνα (δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής) εντός 10-15 εργάσιμων ημερών.
  Για να δούμε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.