Σημαντική μείωση καταγράφει η τιμή του προγράμματος όλα απεριόριστα χωρίς συμβόλαιο με 33 ευρώ το μήνα, που προσφέρει απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλους, 2.000 sms και πραγματικά απεριόριστα GB internet κάθε μήνα, χωρίς να σε δεσμεύει σε συμβόλαιο.

H Cosmote η πρώτη που καταργεί το τέλος κινητής – O τρόπος

Σε πολλούς η αντικατάσταση του δώρου του Cosmote One μπορεί να μην άρεσε, ιδιαίτερα αν χρησιμοποιούν τα 2GB για 7 ημέρες που δίνει. Για τους συνδρομητές καρτοκινητής ουσιαστικά επιστρέφει το τέλος κινητής τηλεφωνίας 10%, δίνοντας 10% κάρτα επιπλέον σε σχήματα Cosmote One.

Το ίδιο ακριβώς προνόμιο ισχύει πλέον και με το Cosmote Neo, εφόσον πιστώνει 10% επί του ποσού της μηνιαίας χρέωσης που έχουν επιλέξει. Έτσι, αν κάποιος συνδρομητής το κορυφαίο πρόγραμμα με τα απεριόριστα GB στα 33 ευρώ, του μειώνει το κόστος κατά 10%, 3.33 ευρώ, δηλαδή η τιμή πέφτει στα 29.70 κάθε μήνα. Πολύ καλή η τιμή αν σκεφθείς ότι δεν υπάρχει δέσμευση στο εν λόγω πρόγραμμα.

Η Cosmote (Cosmote One) δίνει πλέον περισσότερη κάρτα σε ΟΛΟΥΣ τους συνδρομητές της

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Είμαι απογοητευμένος από τον Cosmote.
    Μένω στα Νεόκτιστα Ασπρόπυργος Αττικής και πουθενά δεν υπάρχει αναμεταδότης σε όλη την Ελλάδα.Εχω στείλει εξώδικο και κανείς δεν απάντησε.
    Η περιοχή ονομάστηκε Lural που σημαίνει Σαχάρα χωρίς δίκτυο κινητού , σταθερής τηλεφωνίας και δορυφορική τηλεόραση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.