Ανακοινώνεται ότι από 17/06/2024 για τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας WHAT’S UP, COSMOKARTA, FROG των οποίων οι συνδέσεις είναι ενταγμένες σε COSMOTE ONE, η δυνατότητα επιλογής της παροχής του Δωρεάν Πακέτου 2GB για 7 ημέρες αντικαθίσταται από νέο προνόμιο που θα προσφέρει επιπλέον 10% επί του καθαρού ποσού ανανέωσης μετά την εφαρμογή τέλους κινητής σε κάθε ανανέωση του χρηματικού τους υπολοίπου και για τους συνδρομητές COSMOTE Neo από νέο προνόμιο 10% επί του ποσού της μηνιαίας χρέωσης που έχουν επιλέξει.

Στις συνδέσεις που έχει ενεργοποιηθεί το ανωτέρω πακέτο μέχρι και την άνω ημερομηνία
(16/06/2024), θα είναι δυνατή η χρήση του πακέτου μέχρι την κατανάλωση ή τη λήξη του.
Οι συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP, COSMOKARTA, FROG και COSMOTE Neo, των
οποίων οι συνδέσεις ήταν ενταγμένες στο COSMOTE ONE την 16/06/2024, έχουν δικαίωμα
να καταγγείλουν τη σύμβασή τους εντός τριάντα (30) ημερών από την ανωτέρω ημερομηνία, υπό την προϋπόθεση ότι τα αποτελέσματα της καταγγελίας επέρχονται όχι νωρίτερα από την προηγούμενη ημέρα από την ημέρα ενεργοποίησης των ανωτέρω τροποποιήσεων.

Οι συνδρομητές που θα καταγγείλουν τη σύμβασή τους σύμφωνα με τα ανωτέρω, μπορούν να αιτηθούν την επιστροφή του χρηματικού τους υπολοίπου το οποίο θα τους επιστραφεί, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προβεί σε ανανέωση χρηματικού υπολοίπου μέχρι την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας ανακοίνωσης, εντός τριάντα (30) ημερών από την αίτησή τους.

Στους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας από το χρηματικό ποσό της ανανέωσης αφαιρείται τέλος καρτοκινητής τηλεφωνίας 10%. Εφαρμόζεται μηδενικό τέλος (0%) για φυσικά πρόσωπα δεκαπέντε (15) έως και είκοσι εννέα (29) ετών, αφού εγγραφούν σε ειδική εφαρμογή του gov.gr, για ένα αριθμό ανά δικαιούχο, στην επόμενη ανανέωση στη καρτοκινητή.

Ένας εύκολος να πάρεις εντελώς δωρεάν 10 ευρώ για ό,τι θέλεις

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Την όποια έως τώρα μικρή παροχή (των 2GB) για τους πιστούς πελάτες τη μετατρέπει σε “ποσό ανανέωσης”, που μετά από λίγο καιρό θα το αρπάζει μαζί με ό,τι άλλο υπάρχει στην κάρτα, με τη “λήξη υπολοίπου”. Σατανικά έξυπνο!

    Κάτι καλύτερο τελικά δεν ακούει κανείς. Αν είναι απλός πολίτης.

    • Δηλαδή μας παίρνει 2GB για 7 ημέρες και μας δίνει 1€. Κάθε μήνας στη Cosmote και χειρότερα.

  2. Εγώ μπήκα άθελά μου στο ONE μόλις έφερα το σταθερό στην κοσμοτε κι ο δωρεάν ΕΝΑΣ ΜΉΝΑΣ δεν μπήκε ποτέ….
    ΔΕΝ ξέρω τώρα το ένα ευρώ έκπτωσης πού να το βάλω? Στη τράπεζα?

    • ΔΥΣΤΥΧΩΣ το ONE έγινε πλέον ένα ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ, αφού ούτε giga πλέον σου δίνει στις συσκευές κι ο μηνιαίος χρόνος ομιλίας μεταξύ των συσκευών είναι δώρον άδωρον, εντελώς αστεία προσφορά, ιδίως όταν σε υποχρεώνει να αγοράζεις κι άλλο, με τις απειλές της “λήξης υπολοίπου” και της “φραγής”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.