Όπως σας ενημέρωσε χθες το techmaniacs.gr η Cosmote προβαίνει σε αλλαγή του δώρου που δίνει στο Cosmote One δίνοντάς σου 10% επιπλέον κάρτα αν το κινητό σου είναι σε σχήμα Cosmote One. Το Cosmote One μπορεί να ενεργοποιηθεί ακόμη και με ένα καρτοκινητό ή σταθερό, ώστε να μπορέσεις να εκμεταλλευθείς την νέα παροχή.

Βέβαια, έχουμε τη κατάργηση του προνομίου των 2GB για 7 ημέρες που ίσως να διευκόλυνε πολλούς χρήστες.

Εάν έχω ενεργό COSMOTE ONE με ένα Καρτοκινητό και ένα σταθερό, μπορώ να προσθέσω επιπλέον μέλη; Εάν ναι τι όφελος θα λάβουν τα μέλη που θα προσθέσω;

Ναι, μπορείς.
Μπορείς να προσθέσεις ως μέλη Συμβόλαια, ΚαρτοΣυμβόλαια ή Καρτοκινητά. Η κάθε σύνδεση συμβολαίου μπορεί να επιλέξει όφελος βάσει του συνδυασμού κινητού – σταθερού.
Ανακοινώνεται ότι από 17/06/2024 για τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας WHAT’S UP, COSMOKARTA, FROG των οποίων οι συνδέσεις είναι ενταγμένες σε COSMOTE ONE, η δυνατότητα επιλογής της παροχής του Δωρεάν Πακέτου 2GB για 7 ημέρες αντικαθίσταται από νέο προνόμιο που θα προσφέρει επιπλέον 10% επί του καθαρού ποσού ανανέωσης μετά την εφαρμογή τέλους κινητής σε κάθε ανανέωση του χρηματικού τους υπολοίπου και για τους συνδρομητές COSMOTE Neo από νέο προνόμιο 10% επί του ποσού της μηνιαίας χρέωσης που έχουν επιλέξει.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το άρθρο γράφει : “Το Cosmote One μπορεί να ενεργοποιηθεί ακόμη και με ένα καρτοκινητό ή σταθερό, ώστε να μπορέσεις να εκμεταλλευθείς την νέα παροχή.”.
    Εγώ που έχω ένα what’s up και ένα σταθερό,και είμαι ήδη στο Cosmote One, εάν καταργήσω το σταθερό και μείνω μόνο με το καρτοκινητο, θα συνεχίσω να είμαι στο Cosmote One ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.