Η Cooler Master παρουσίασε το Cube Stand, ένα πτυσσόμενο stand το οποίο είναι ικανό να υποστηρίξει όλα τα tablets από 7″ ως 11″ που κυκλοφορούν στην αγορά. Το Cube tablet stand είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο και διαθέτει λιτό και κομψό σχεδιασμό. Διαθέτει μια ρυθμιζόμενη άρθρωση η οποία μπορεί να σταθεί σε γωνία μέχρι και 135 μοίρες επιτρέποντας να προσαρμόσετε το επιθυμητό ύψος ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες ενώ αναδιπλώνοντας το δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο και μπορεί να γίνει ο τέλειος σύντροφος του tablet σας.

Όπως κάθε άλλο Cooler Master Mobile προϊόν, έτσι και το Cube Stand επικεντρώνεται στην άνεση και ευκολία χρήσης και διαθέτει ελαστική επένδυση στο κάτω μέρος του ώστε να μεγιστοποιεί την πρόσφυση στο σημείο επαφής με την επιφάνεια τοποθέτησης. Επίσης στα σημεία σημεία επαφής με την φορητή συσκευή υπάρχει πάλι ελαστική επένδυση ώστε να αποφευχθούν τα φαινόμενα αστάθειας, κραδασμών και φθοράς.

Το μέγεθος του ανέρχεται σε 160 x 115 x 24.5 mm σε κλειστή θέση και σε 160 x 148 x 160 mm σε ανοιχτή αντίστοιχα, ενώ το βάρος του είναι μόλις 627 γραμμάρια. H προτεινόμενη τιμή εκκίνησης είναι τα €44.95 και η διαθεσιμότητα αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες μέρες.

Τέλος, η Cooler Master διευρύνοντας τους παραγωγικούς της ορίζοντες εγκαινιάζει ένα νέο ιστότοπο, τον Cooler Master Mobile, όπου μέσω αυτού πραγματοποιεί ένα νέο βήμα δημιουργώντας προϊόντα – αξεσουάρ για φορητές συσκευές όπως tablets, smartphones και φορητούς υπολογιστές. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε εδώ.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.