Ξέραμε καιρό πριν ανακοινωθούν και κυκλοφορήσουν τα Samsung Galaxy S23 ότι η εταιρεία αφήνει πίσω της, επιτέλους, τα 128GB αποθηκευτικού χώρου. Όμως, λίγες ημέρες πριν το λανσάρισμα έγινε γνωστό ότι θα υπάρχει ένα μοντέλο με 128GB έκδοση και μάλιστα με UFS 3.1 αντί για UFS 4.0, αυτό είναι το απλό μοντέλο που αποτελεί την πιο οικονομική πρόταση της σειράς. Φαίνεται ότι αντίστοιχη τακτική θα ακολουθήσει η εταιρεία και με τα foldable smartphones Samsung Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Z Flip 5.

Σύμφωνα με αναφορά, το book style θα κάνει την υπέρβαση, ενώ το clamshell θα μείνει πίσω για μία ακόμα χρονιά. Συγκεκριμένα, το Galaxy Z Fold 5 θα έχει εκδόσεις με 256GB, 512GB, και 1TB αποθηκευτικό χώρο, ενώ το Galaxy Z Flip 5 θα κυκλοφορήσει σε 256GB και 512GB εκδόσεις, αλλά και σε μία έκδοση με 128GB αποθηκευτικό χώρο. Επιπλέον, τα επερχόμενα foldable smartphones θα έχουν αναβαθμισμένο UFS 4.0 αποθηκευτικό χώρο, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη. Ωστόσο, υπάρχει ένα “μελανό” σημείο.

Η Samsung δεν κατασκευάζει 128GB UFS 4.0 αποθηκευτικό χώρο και αυτός είναι ο λόγος που το βασικό 128GB Galaxy S23 έχει UFS 3.1 αποθηκευτικό χώρο. Για τον ίδιο λόγο λοιπόν όλες οι εκδόσεις του Samsung Galaxy Z Fold 5 θα έχουν UFS 4.0 αποθηκευτικό χώρο, ενώ το Galaxy Z Flip 5 θα κυκλοφορήσει με UFS 4.0 αποθηκευτικό χώρο σε όλες τις εκδόσεις εκτός από την 128GB έκδοση που θα έχει UFS 3.1 αποθηκευτικό χώρο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.