Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο πειραματισμού με rollable laptop το οποίο επεκτείνει την οθόνη με το πάτημα ενός κουμπιού, η Lenovo επιστρέφει στη Βαρκελώνη με ένα laptop που είναι σαν να έχει βγει από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Ο λόγος για το ThinkBook Transparent Display Laptop των 17.3 ιντσών με οθόνη μέσα από την οποία μπορείς να δεις.

Ανακοινώθηκε το πρώτο smartphone και ρολόι μαζί! Και θερίζει!

Διαθέτει μια bezel-less 17.3 ιντσών Micro LED οθόνη με 55% transparency ενώ το peak brightness αυτής φθάνει τα 1000 nits. Ωστόσο αν και το concept είναι άκρως ενδιαφέρον δεν γνωρίζουμε ακριβώς τους σκοπούς που εξυπηρετεί.

Πάντως η Lenovo από την μεριά της το περιγράφει σαν επαυξημένη πραγματικότητα. Φανταστείτε έναν μηχανικό να μπορεί να σχεδιάσει ένα κτίριο χωρίς να πάρει τα μάτια του από το περιβάλλον που βρίσκεται μπροστά του, φέρνοντας ένα παράδειγμα που μια τέτοια οθόνη θα είναι αναγκαία.

Παράλληλα το laptop της Lenovo διαθέτει και ένα άκρως φουτουριστικό επίπεδο πληκτρολόγιο, το οποίο μάλιστα έχει σχεδιαστεί και ως ένα μέρος όπου ο επαγγελματίας θα μπορεί να σχεδιάσει πάνω σε αυτό. Το πληκτρολόγιο αναπαριστάται δηλαδή πάνω στην επιφάνεια και σβήνει μόλις ο χρήστης πλησιάσει τη γραφίδα σε αυτό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.