Ένα από τα πρώτα smartphones που είχαν την ικανότητα να διπλώσουν ήταν το Royole FlexPai, το οποίο είχε παρουσιαστεί από μια άγνωστη μέχρι τότε εταιρεία στην έκθεση CES το 2019. Στην ουσία άνοιξε το δρόμο για τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα, με τη Samsung και τη Motorola να είναι μερικές μόνο χαρακτηριστικές περιπτώσεις.

 

Η Motorola σήμερα ανακοίνωσε το δικό της concept ρολογιού που τυλίγεται γύρω από το χέρι και το οποίο μια μέρα θα λειτουργεί σαν τηλέφωνο αλλά και smartwatch μαζί. Η Motorola το αποκαλεί ως Motorola Adaptive Display, αν και δεν αποτελεί επίσημη ονομασία προς το παρόν. Στο πίσω μέρος βλέπουμε ένα μαλακό υλικό για να μην κουράζει το χέρι, ενώ πρέπει να έχει και μαγνήτες για να μπορεί να κρατηθεί σε αυτή τη θέση στο χέρι.

Τα νέα προγράμματα σταθερής Cosmote που ισχύουν: Μόλις ανακοινώθηκαν!

 

Δυστυχώς προς το παρόν αποτελεί ένα concept smartphone και δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει, αλλά είναι το πιο εντυπωσιακό πράγμα που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.