Μια αστρονομική πρόταση μαμούθ φαίνεται να ετοιμάζεται να υποβάλλει η εταιρεία από την Σαουδική Αραβία STC Group. Όπως αναφέρει σε αποκλειστικό του δημοσίευμα το Reuters, η United Group, η μητρική εταιρεία της Nova φέρεται να εξετάζει την προσφορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η BC Partners, η οποία αγόρασε τη United Group από την KKR το 2019, εργάζεται με συμβούλους για την πώληση η οποία αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγες εβδομάδες όπως αναφέρουν πηγές.

Ό κρυφός δολοφόνος της μπαταρίας σε κάθε smartphone – Πως το απενεργοποιείς!

Το deal θα αποτιμήσει τη United Group στα 8 δισεκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένων και των χρεών της. Αν η STC επιτύχει και κλείσει το deal με την United, θα επεκτείνει και άλλο τις δραστηριότητές της στον τομέα των Ευρωπαϊκών τηλεπικοινωνιών.

H BC Partners όπως είναι φυσικό εξετάζει διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους θα μπορέσει να αυξήσει την αξία της πώλησης, συμπεριλαμβανομένης της διχοτόμησης σε διαφορετικά regions. Η πώληση έχει προσελκύσει το ενδιαφέρων επενδυτικών funds όσον αφορά τις υποδομές για χώρες όπως η Ελλάδα, η Κροατία και η Σλοβενία.

NSA: Σημαντική προειδοποίηση για κάθε χρήστη smartphone συσκευής του πλανήτη

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε παιδιά έλεος με το click bait. Ναι είναι αστρονομική αν γινόταν για τη Nova. Γίνεται όμως για τον μητρικό όμιλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.