Skip to content

Αστρονομική πρόταση μαμούθ 8 δισεκατομμυρίων για τη Nova

Baladis Koumpouras
Baladis Koumpouras
Κοινοποίηση:
nova

Μια αστρονομική πρόταση μαμούθ φαίνεται να ετοιμάζεται να υποβάλλει η εταιρεία από την Σαουδική Αραβία STC Group. Όπως αναφέρει σε αποκλειστικό του δημοσίευμα το Reuters, η United Group, η μητρική εταιρεία της Nova φέρεται να εξετάζει την προσφορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η BC Partners, η οποία αγόρασε τη United Group από την KKR το 2019, εργάζεται με συμβούλους για την πώληση η οποία αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγες εβδομάδες όπως αναφέρουν πηγές.

Ό κρυφός δολοφόνος της μπαταρίας σε κάθε smartphone – Πως το απενεργοποιείς!

Το deal θα αποτιμήσει τη United Group στα 8 δισεκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένων και των χρεών της. Αν η STC επιτύχει και κλείσει το deal με την United, θα επεκτείνει και άλλο τις δραστηριότητές της στον τομέα των Ευρωπαϊκών τηλεπικοινωνιών.

H BC Partners όπως είναι φυσικό εξετάζει διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους θα μπορέσει να αυξήσει την αξία της πώλησης, συμπεριλαμβανομένης της διχοτόμησης σε διαφορετικά regions. Η πώληση έχει προσελκύσει το ενδιαφέρων επενδυτικών funds όσον αφορά τις υποδομές για χώρες όπως η Ελλάδα, η Κροατία και η Σλοβενία.

NSA: Σημαντική προειδοποίηση για κάθε χρήστη smartphone συσκευής του πλανήτη

Πηγή: reuters

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Baladis Koumpouras

Baladis Koumpouras

Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για τα κινητά τηλέφωνα και την επιστήμη. Ξεκίνησε το 2018 να εργάζεται στο techmaniacs.gr μετά από ένα σύντομο πέρασμα από myphone.gr και digitallife.gr. Από τότε συνεχίζει μέχρι και σήμερα να κάνει αυτό που αγαπάει. Περισσότερα στο https://baladiskoumpouras.link/

Tags: Nova
Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.