Ως την απόλυτη καινοτομία χαρακτηρίζει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης της νέα δυνατότητα που έρχεται και αφορά τη δυνατότητα ασφάλισης οχήματος μέσω Gov.gr Wallet. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Έτσι βλέπεις τις οφειλές σου στον Τειρεσία των παρόχων κινητής και σταθερής, την Τηλεγνούς

Την επόμενη εβδομάδα βγαίνει κάτι το οποίο είναι απόλυτα καινοτόμο. Είναι η πρώτη φορά που μέσω του Gov.gr Wallet  πάμε να κάνουμε το εξής πάρα πολύ απλό. Θέλουμε κάποια δεδομένα του πολίτη με την άδειά του να τα χρησιμοποιήσουμε, να τα χρησιμοποιήσει ο πολίτης για να κάνει τη δουλειά του, τη ζωή του πιο εύκολη.

Αυτός είναι ο δωρεάν αντίπαλος του Netflix! Το κόλπο για να δουλέψει Ελλάδα

Δηλαδή θέλει να κάνει ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο για το αυτοκίνητό του αντί να πρέπει να στείλει ακόμα και σε ψηφιακή μορφή κάποια στοιχεία του; Θα του έρχεται ένα μήνυμα στο site ότι για το νέο συμβόλαιο με την τάδε ασφαλιστική εταιρία για το οποίο έχετε συμφωνήσει, θέλουμε αυτά σας τα στοιχεία για σας και το αυτοκίνητό σας συμφωνείτε να δοθούν. Ο πωλητής θα ελέγχει την ορθότητα των δεδομένων, θα συναινεί και πλέον το συμβόλαιο θα προχωρά χωρίς να σταλεί οποιοδήποτε έγχαρτο αλλά και ψηφιακό αρχείο. Η συναίνεση ξεκινάει από την ασφαλιστική αγορά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.