Αν θέλεις να μάθεις τις οφειλές που έχεις στους παρόχους κινητής και σταθερής, ή απλά ποια δεδομένα έχει η Τηλεγνούς για εσένα, μπορείς με μια απλή αίτηση να μάθεις τις εν λόγω πληροφορίες. Στην επίσημη ιστοσελίδα του Τειρεσία των παρόχων, την Τηλεγνούς, αναφέρεται η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις

 • 1. ΑιτήσειςΗ ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ διαθέτει τα κάτωθι πρότυπα αιτήσεων, με τα οποία μπορείτε εύκολα και αποτελεσματικά να ασκήσετε τα δικαιώματα σας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από την επεξεργασία στην οποία προβαίνει η ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ:

  Αφού τα συμπληρώσετε, αποστείλτε τα στην ταχυδρομική διεύθυνση της ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ (Ριζαρείου 12, Χαλάνδρι, Τ.Κ. 15233) ή στο [email protected].

  ΠΡΟΣΟΧΗ! Για την άσκηση του δικαιώματος σας απαιτείται η αποστολή ΜΟΝΟ των συμπληρωμένων προτύπων Αιτήσεων και όχι άλλων εγγράφων. Τυχόν άλλα έγγραφα που αποσταλούν δεν θα λαμβάνονται υπόψη και θα καταστρέφονται άμεσα. Αν, για την διαμόρφωση απάντησης επί του Αιτήματος, είναι αναγκαία συμπληρωματικά αποδεικτικά έγγραφα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ζητήσουμε να μας τα αποστείλετε.

 • 2. Γνήσιο Υπογραφής

  Επισημαίνεται ότι θα πρέπει

  • να βεβαιώσετε το γνήσιο της υπογραφής της Αίτησής σας σε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) ή Αστυνομικό Tμήμα ή μέσω gov.gr.
  • Εναλλακτικά, οι Αιτήσεις που στέλνονται μέσω email μπορούν να φέρουν εγκεκριμένη ηλεκτρονική υπογραφή (ηλεκτρονική υπογραφή με συνοδεία σχετικού ψηφιακού πιστοποιητικού) αντί επικύρωσης από ΚΕΠ ή Αστυνομικό Tμήμα. Αιτήσεις χωρίς τη συγκεκριμένη επικύρωση δεν θα γίνονται δεκτές.

  Παρακαλούμε διαβάστε για την ψηφιακή υπογραφή και την εγκυρότητα της εδώ. Ο κατάλογος με τους εγκεκριμένους παρόχους υπηρεσιών εμπιστοσύνης για έκδοση ηλεκτρονικής υπογραφής βρίσκεται εδώ.

  Σε καμία περίπτωση η ηλεκτρονική υπογραφή δεν ταυτίζεται με φωτοτυπία ή scanning της υπογραφής και αποστολής της με e-mail.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.