Ένα νέος αντίπαλος στο Netflix έκανε την επίσημη εμφάνισή του στο Ηνωμένο Βασίλειο την περασμένη εβδομάδα και μάλιστα πολλοί τον χαρακτηρίζουν ως και καλύτερο από το Netflix με έναν ιδιαίτερα ευρύ κατάλογο περιεχομένου.

Η διευθύνουσα σύμβουλος Anjali Sud ανέφερε: Σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να φέρουμε το Tubi στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το Tubi έχει περάσει την τελευταία δεκαετία ακονίζοντας την προσέγγισή μας στο streaming στη Βόρεια Αμερική και πιστεύουμε ότι τώρα είναι η τέλεια στιγμή να φέρουμε αυτή τη συνταγή στο κοινό του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι λίγο που το δοκιμάσαμε λειτουργεί και στην Ελλάδα, αρκεί κάποιος να χρησιμοποιήσει ένα VPN. Προσωπικά χρησιμοποιώ το Windscribe που μπορείς να φτιάξεις το πλάνο σου όπως θέλεις πληρώνοντας για χώρες που θέλεις να έχεις και Unlimited Data, ενώ τρέχει και προσφορά με 30 ευρώ περίπου για ένα χρόνο εδώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

8 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Πώς ακριβώς είναι …δωρεάν όταν πρέπει να …πληρώσω το VPN? Φτηνότερο? Οκ! Δωρεάν όμως? Εμμμ ..όχι?

   • Λογικά γίνεται, αν και με τα δωρεάν vpn ξέρεις πως η ταχύτητα δεν είναι και η καλύτερη, και σε τέτοιες περιστάσεις μας ενδιαφέρει πολύ η ταχύτητα καθώς επηρεάζει πολύ την ανάλυση με την οποία βλέπουμε τις ταινίες αλλά και σίγουρα αν είναι πολύ χαμηλή θα έχουμε buffering και κανείς δεν το θέλει αυτό

    • Εμ, θέλεις δωρεάν αλλά θέλεις και ποιότητα…
     Α ρε Έλληνα!!!

 2. Πετάγονται τα γλυφτρονια του συστήματος και οι ψεκ τους που κάνανε τα μπόλια ,πληρώστε θύματα ,α ρε Έλληνα . Εντωτεαξυ ι Έλληνας δουλεύει 6-7 φορές την εβδομάδα περισσότερες ώρες από όλους είναι πιο ακριβός σε όλα κ υπάρχουν τα γλυφτρονια που βλέπετε ακόμα να το παίζουν κάποιοι…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.