Η Apple έγινε η πρώτη εταιρεία η οποία κατάφερε να κλείσει μια ημέρα με αξία 3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων σε αξία, λίγο μετά το γεγονός της αύξησης των μετοχών της κατά 2.31% την Παρασκευή σε νέο ιστορικό υψηλό των 193.97 δολαρίων. Η χρηματιστηριακή αξία της εταιρείας έφθασε σε αυτά τα επίπεδα για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2022, αν και δεν έκλεισε εκεί.

Η τιμή της μετοχής της Apple βρίσκεται σε άνοδο φέτος, παρά το γενικότερο ξεπούλημα της αγοράς. Κάτι τέτοιο οφείλεται σε πλήθος λόγων, όπως πιο ισχυρή ζήτηση για προϊόντα Apple, τα σχέδιά της να εισέλθει σε νέες αγορές και η ολοένα και αυξανόμενη εμπορική της δραστηριότητα στο χώρο των συνδρομητικών της υπηρεσιών.

Η διάθεση του Apple Vision Pro headset έχει διαδραματίσει και αυτό τον δικό του ρόλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κεφαλαιοποίηση της Apple αυτή τη στιγμή είναι τρεις φορές σε μέγεθος σε σχέση με τον πιο κοντινό της ανταγωνιστή τη Microsoft.

Τέσσερις άλλες αμερικανικές εταιρείες έχουν αυτή τη στιγμή αξία μεγαλύτερη του 1 τρισεκατομμυρίου.

  • Alphabet (Google)
  • Microsoft
  • Amazon
  • Nvidia

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΠΗΓΗghacks
Προηγούμενο άρθροΤο Honor X50 με Snapdragon 6 Gen 1 αποδίδει καλύτερα από smartphone με Dimensity 7050
Επόμενο άρθροnubia Red Magic Gaming Tablet: Φτιαγμένο για απόλυτη gaming εμπειρία
Βαλάντης Κουμπούρας
Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει, ο οποίος απασχολείται με θέματα που ενδιαφέρουν το μεγαλύτερο μέρος του κοινού, με people-first content. Γνωρίζει τα πάντα από τεχνολογία και έχει μεγάλη εμπειρία στις συγκρίσεις των πακέτων καρτοκινητής, όσον αφορά τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Μελετά ενδελεχώς ανακοινώσεις νέων τραπεζικών προιόντων και ενημερώνει τους αναγνώστες του για θέματα ηλεκτρονικής τραπεζικής. Αγαπά να κατευθύνει τους αναγνώστες του σε σωστά πακέτα που αφορούν το ηλεκτρικό ρεύμα και τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα. Στον ελεύθερό του χρόνο, μελετά πακέτα καρτοκινητής, ή όρους συμβολαίων ηλεκτρικού ρεύματος, ή προσπαθεί να βρει μια νέα ενδιαφέρουσα υπηρεσία να την παρουσιάσει στο κοινό του.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.