Τα Samsung Galaxy S22 είναι καθ’ οδόν και συγκεκριμένα το S22 Ultra αναμένεται να είναι το αστέρι της σειράς – αναμενόμενο. Δυστυχώς, φαίνεται ότι το περσινό μοντέλο Ultra μπορεί να έχει αποσυρθεί – τουλάχιστον στις ΗΠΑ.

Το Phone Arena παρατήρησε ότι ο ιστότοπος της εταιρείας στις ΗΠΑ έχει διαθέσιμα τα Galaxy S21, Galaxy S21 Plus, και Galaxy S21 FE, αλλά όχι S21 Ultra. Δεν είναι σαφές εάν πρόκειται απλώς για μια προσωρινή κίνηση λόγω εξάντλησης των αποθεμάτων ή εάν η Samsung έχει αποφασίσει να διακόψει οριστικά την πώληση του Ultra.

Βέβαια, φαίνεται ότι η διεθνής έκδοση του Samsung Galaxy S21 Ultra είναι διαθέσιμη στο Amazon, αλλά η έκδοση των ΗΠΑ είναι διαθέσιμη μόνο ως refurbished μοντέλο. Το Phone Arena προσθέτει ότι οι εταιρείες όπως η Verizon και η T-Mobile δεν έχουν πλέον τη συσκευή προς πώληση στο διαδίκτυο.

Ελπίζουμε ότι τα Galaxy S21 και S21 Plus θα συνεχίσουν να είναι διαθέσιμα για αγορά, αλλά δεν είμαστε σίγουροι εάν αυτά τα τηλέφωνα θα δουν τεράστιες μειώσεις τιμών μετά την κυκλοφορία του Samsung Galaxy S22 – εάν εξακολουθήσουν να κυκλοφορούν.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.