Πέρυσι η Samsung κυκλοφόρησε την εφαρμογή Expert Raw για το S21 Ultra για να δώσει στους πελάτες ακόμα καλύτερο έλεγχο στις φωτογραφίες που τραβούν, βελτιώνοντας την υπάρχουσα λειτουργία κάμερας “Pro”, και τώρα έχει κυκλοφορήσει μια ενημέρωση για την αντιμετώπιση ορισμένων προβλημάτων και την προσθήκη μιας νέας δυνατότητας.

Ο γνωστός leaker Ice Universe δημοσίευσε πρόσφατα έναν σύνδεσμο για λήψη της νέας εφαρμογής κάμερας Expert RAW sthn έκδοση 1.0.00.21. Με βάση τις προηγούμενες υποσχέσεις της Samsung, η ενημέρωση αναμένεται να διορθώσει μια σειρά σφαλμάτων, συμπεριλαμβανομένων προβλημάτων με την κάμερα τηλεφακού.

Το SamMobile εικάζει ότι μπορεί επίσης να λύνονται άλλα ζητήματα όπως σφάλματα πληροφοριών ταχύτητας κλείστρου κατά την προσπάθεια λήψης φωτογραφιών μεγάλης έκθεσης, κακή ποιότητα εικόνας κατά τη λήψη φωτεινών ή κορεσμένων αντικειμένων, και ένα σφάλμα φωνητικών εντολών στο μενού ρυθμίσεων της Expert RAW.

Όποιες διορθώσεις και αν περιλαμβάνονται, η ενημέρωση του Expert RAW παρέχει επίσης μια εντελώς νέα δυνατότητα: την υποστήριξη High-Efficiency RAW. Η αποθήκευση φωτογραφιών σε High-Efficiency RAW μειώνει τον χώρο που καταλαμβάνουν συνήθως τεράστια αρχεία RAW και μπορεί να μειώσει τον αντίκτυπο στον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου – κάτι πολύ σημαντικό γιατί το Samsung Galaxy S21 Ultra δεν υποστηρίζει επέκταση μνήμης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.