Οι τιμές στην Amazon αλλάζουν συνεχώς. Και γνωρίζοντας το ιστορικό μπορείς να κρίνεις πότε μια προσφορά αξίζει ή όχι. Αυτό το σύντομο άρθρο έχει σκοπό να σου δείξει πως μπορείς να το κάνεις.

Σύμφωνα με το howtogeek, ένα εξαιρετικό για το σκοπό αυτό εργαλείο είναι το camelcamelcamel που το βρίσκεις εδώ. Σου επιτρέπει να βλέπεις την εξέλιξη τιμής οποιουδήποτε προϊόντος σε όλη τη διάρκεια της ζωή του στο Amazon. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις copy / paste το link του προϊόντος στην αναζήτηση της ιστοσελίδας και να πιέσεις το enter.

Εκεί ακριβώς θα δεις ένα διάγραμμα, με την εξέλιξη της τιμής στη πάροδο του χρόνου. Να σημειωθεί ότι δεν λαμβάνει υπόψη του το κόστος των μεταφορικών. Στις ρυθμίσεις του γραφήματος, μπορείς να προσαρμόσεις την διάρκεια, να προσθέσεις τις τιμές τρίτων μερών, ή να αφαιρέσεις τις μεγαλύτερες αλλαγές τιμών. Μάλιστα, το howtogeek αναφέρει ένα παράδειγμα ενός Nintendo Swotch, όπου όταν είναι εκτός stock στο Amazon, τρίτοι πωλητές το πωλούν με τιμές μεγαλύτερες από αυτήν του Amazon.

Δίνουν εντελώς δωρεάν 24 πιο χρήσιμα εργαλεία στα Windows κόστους 866 ευρώ (δεν είναι διαφήμιση)

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.