Εμφανίστηκαν πλαστά AirPods με καινοτόμο πινελιά, αντλώντας έμπνευση από πατέντα της Apple που προτείνει AirPods με ενσωματωμένη οθόνη αφής. Οι εικόνες και τα βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο Twitter από τον @lipilipsi αποκαλύπτουν μονάδες παραγωγής αυτών των ψεύτικων AirPods, που διαθέτουν μια οθόνη αφής OLED ενσωματωμένη στο μπροστινό μέρος της θήκης.

https://twitter.com/i/status/1767938637432598827

Με το άνοιγμα της θήκης, η οθόνη ενεργοποιείται, προσφέροντας στους χρήστες μια σειρά λειτουργιών, όπως επιλογές ελέγχου θορύβου, λειτουργία “Find My” earbuds, επιλογή προεπιλογών equalizer, και ενδείξεις στάθμης μπαταρίας για κάθε AirPod.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Apple του 2021 αποσκοπούσε στη βελτίωση των θηκών με διαδραστικές διεπαφές, με στόχο τη βελτίωση του ελέγχου των ασύρματων ακουστικών από τον χρήστη.

Ένα concept που αντικατοπτρίζεται τα παραπάνω χαρακτηριστικά είχε κάνει την εμφάνιση του πριν καιρό. Τώρα όμως, κυκλοφορεί ένα πραγματικό προϊόν. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για απομίμηση, η προσθήκη οθόνης αφής αποτελεί μια απόκλιση από τις παραδοσιακές απομιμήσεις που κυκλοφορούν κατά καιρούς.

Apple AirPods Screen Case Οθόνη

Η έξαρση των πλαστών AirPods αντικατοπτρίζει τη δημοτικότητά τους, με τα τελωνεία των ΗΠΑ να αναφέρουν σημαντική αύξηση των κατασχέσεων, κυρίως από την ηπειρωτική Κίνα και το Χονγκ Κονγκ.

Αυτές οι απομιμήσεις συχνά αντιγράφουν γνήσια χαρακτηριστικά και μπορεί να είναι δύσκολο να διακριθούν από τα αυθεντικά προϊόντα. Ωστόσο, η εισαγωγή μιας οθόνης αφής προσθέτει ένα νέο επίπεδο πολυπλοκότητας στην αγορά των απομιμήσεων, αναδεικνύοντας τις συνεχιζόμενες προκλήσεις της αναγνώρισης γνήσιων προϊόντων μέσα σε μια θάλασσα μαϊμού αντιγραφών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.