Η Apple θα παρουσιάσει μια έκδοση τέταρτης γενιάς των AirPods με μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά που θα κάνουν τα ακουστικά πιο ελκυστικά στους καταναλωτές. Όλα αυτά θα συμβούν το 2024 και σύμφωνα με τα όσα λέει ο Mark Gurman του Bloomberg στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο Power On.

Θα υπάρξουν δύο εκδόσεις των AirPods 4 που θα είναι διαθέσιμες σε δύο διαφορετικές τιμές, με την Apple να στοχεύει να αντικαταστήσει τόσο τα AirPods 3, όσο και τα AirPods 2 που συνεχίζει να πουλάει. Μέχρι στιγμής, υπάρχει μικρή διαφορά μεταξύ των AirPods 2 και AirPods 3, πέρα από τον σχεδιασμό, κάτι που σύμφωνα με τον Gurman προκαλεί σύγχυση στους πελάτες και κοστίζει χρήματα στην Apple όταν οι καταναλωτές επιλέγουν το φθηνότερο μοντέλο.

Τα AirPods 4 θα εξορθολογήσουν τις διαθέσιμες επιλογές των AirPods. Τα ακουστικά θα διαθέτουν νέο σχεδιασμό και αναμένεται να μοιάζουν με μια διασταύρωση μεταξύ των σημερινών AirPods και των AirPods Pro, με κοντύτερο στέλεχος. Η εφαρμογή αναμένεται να βελτιωθεί, αλλά δεν είναι ακόμη σαφές αν η Apple θα προσθέσει άκρες σιλικόνης για τα αυτιά.

Μια επανασχεδιασμένη θήκη θα περιλαμβάνει ηχεία για το Find My alerts και μια θύρα φόρτισης USB-C αντί για θύρα Lightning. Η πιο ακριβή έκδοση των AirPods 4 θα διαθέτει Active Noise Cancellation (ANC), κάτι που μέχρι σήμερα περιοριζόταν στα AirPods Pro. Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία θα επιτρέψει στους πελάτες της να αποκτήσουν ANC σε πιο προσιτή τιμή.

Σε μια ενημερωμένη έκδοση λογισμικού που θα διαθέσει αργότερα το επόμενο έτος, η Apple θα προσθέσει λειτουργικότητα ακουστικών βοηθημάτων, επιτρέποντας στα AirPods να χρησιμεύσουν ως εναλλακτική λύση για την ακοή χωρίς ιατρική συνταγή (OTC) σε σχέση με τα παραδοσιακά ακουστικά βοηθήματα.

Ο FDA το 2022 ενέκρινε επιλογές OTC ακουστικών βοηθημάτων, ανοίγοντας το δρόμο για την Apple να διαθέσει τα AirPods στην αγορά για την απώλεια ακοής. Ο Gurman δήλωσε ότι η Apple σχεδιάζει επίσης να προσφέρει τεστ ακοής που θα ενημερώνουν τους χρήστες των AirPods αν αντιμετωπίζουν απώλεια ακοής.

Τα AirPods 4 θα κυκλοφορήσουν το 2024, ίσως γύρω στον Σεπτέμβριο, όταν η Apple παρουσιάσει τα νέα μοντέλα iPhone. Η Apple σχεδιάζει επίσης μια νέα έκδοση των AirPods Max για το 2024, αλλά οι αλλαγές θα περιοριστούν σε νέα χρώματα και στην προσθήκη θύρας φόρτισης USB-C.

Τα πιο ακριβά AirPods Pro της Apple θα ανανεωθούν το 2025, με την Apple να έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει έναν ενημερωμένο σχεδιασμό “εστιασμένο στην άνεση” και ένα ταχύτερο chip.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.