Από ότι φαίνεται η LG δεν φτιάχνει το LG G6 σε απόλυτη μυστικότητα και σήμερα έχουμε άλλη μια φωτογραφία από την πρόσοψη της συσκευής. Ήδη έχουμε δει πολλές διαρροές, όμως οι φωτογραφίες του τελικού προϊόντος είναι πιο σπάνιες.

Η φωτογραφία ανέβηκε από το IT Home και επιβεβαιώνει τις προηγούμενες διαρροές. Τo μπροστινό panel είναι αρκετά Wide και τα bezels είναι πολύ μικρά, όπως είχε υποσχεθεί η εταιρία. Οι γωνίες της οθόνης έιναι στρογγυλεμένες και σύμφωνα με την πηγή το μέγεθος της είναι στις 5.7 ίντσες, με ανάλυση QHD+ (1440×2880). H φωτογραφία φαίνεται αρκετά πραγματική, επιβεβαιώνοντας τις παλιότερες διαρροές.

To LG G6 θα έρθει να μαζέψει τη ζημιά που έκανε το LG G5 στην εταιρία, όμως η LG φαίνεται να βιάζεται πολύ. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την χρήση του Snapdragon 821, αφού όλα τα κομμάτια του νεότερου Snapdragon 835 έχουν ήδη αγοραστεί από την Samsung για το Galaxy S8. Η συσκευή θα ανακοινωθεί στην MWC 2017, ενώ ακούμε πως θα είναι η πρώτη μη-Google συσκευή που θα έχει τον Google Assistant. Αναμένεται με σαρωτή ίριδας και τετραπλό DAC για τον ήχο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.