Η LG κυκλοφόρησε ένα νέο teaser για το LG G6 και μας αποκαλύπτει πως θα ενσωματώσει βοηθό τεχνητής νοημοσύνης. Σύμφωνα με το teaser η υλοποίηση της LG θα είναι λιγότερο τεχνητή και θα έχει περισσότερη νοημοσύνη. Η εταιρία ακολουθεί την μόδα, μαζί με την Samsung και την Bixby.

Όπως και να έχει πλέον οι περισσότερες ναυαρχίδες ενσωματώνουν βοηθό τεχνητής νοημοσύνης, οπότε και η LG δεν μπορούσε να μείνει χωρίς. Από ότι φαίνεται το trend των συσκευών άνω των €700 είναι ο φωνητικός βοηθός, κάτι που πραγματικά θα μπορούσαμε να ζήσουμε και χωρίς, ειδικά αν αυτό σημαίνει χαμηλότερη τιμή. Άλλωστε έχουμε ήδη το Google Now που δουλεύει ιδιαίτερα καλά.

Όπως και να έχει η εταιρία επαναλαμβάνει πως θα είναι η πρώτη συσκευή επόμενης γενιάς που θα ανακοινωθεί για το 2017. Συγκεκριμένα θα το δούμε στις 26 Φεβρουαρίου, στα πλαίσια της MWC 2017. Η LG με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να προλάβει την Samsung που θα ανακοινώσει το Galaxy S8 στις 29 Μαρτίου.

Παλιότερη φήμη ήθελε το LG G6 να είναι η πρώτη μη Google συσκευή, που θα ενσωματώσει το Google Assistant. Αυτή η πιθανότητα παραμένει φυσικά, αφού η LG δεν μας έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως θα έχει δικό της Assistant. Εμείς θα προτιμήσουμε να δούμε την LG να κάνει χρήση του έτοιμου βοηθού της Google και να συγκεντρωθεί σε αυτά που θα κάνουν πραγματικά το G6 να ξεχωρίσει. Άλλωστε έχουμε ήδη αρκετούς φωνητικούς βοηθούς, οι οποιοι μάλιστα δεν είναι καλύτεροι της Siri και του Google Assistant.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.