Το επόμενο OnePlus 6 smartphone θα διαθέτει εγκοπή στην οθόνη και αυτή που βλέπετε είναι η πρώτη επίσημη φωτογραφία του OnePlus 6, την οποία η εταιρεία έδωσε αποκλειστικά στο TheVerge.com. Η OnePlus, η οποία εξακολουθεί να αποτελεί την αγάπη αρκετών χρηστών, θορυβήθηκε από την αποδοκιμασία των εγκοπών, ως επιλογή, από πολλούς κατασκευαστές της αγοράς, τις συσκευές των οποίων είδαμε στην έκθεση Mobile World Congress. Η εταιρεία συνομίλησε με τον Vlad Savov του theverge.com, ο οποίος είναι γνωστός για τα επικριτικά του άρθρα, όσον αφορά την εγκοπή, προσπαθώντας να εξηγήσει, γιατί μια τέτοια αλλαγή στο design είναι κάτι καλό και γιατί το επόμενο smartphone θα είναι κάτι περισσότερο από μια απλή αντιγραφή του iPhone.

Το πόσο μεγάλη είναι η εγκοπή, εξαρτάται πάντα από τις επιλογές σου σαν εταιρεία, δήλωσε ο Carl Pei, όταν συνάντησε τον δημοσιογράφο πριν από μια εβδομάδα στο Λονδίνο. Η OnePlus, όπως και κάθε άλλος κατασκευαστής, βλέπει την προσθήκη εγκοπής, ως έναν τρόπο να δώσει περισσότερο χώρο οθόνης στους χρήστες. Αν και οι δυο πρώτες συσκευές που έφθασαν με εγκοπή ήταν τα Essential Phone και Sharp Aquos S2 το 2017, πολλοί θεωρούν το iPhone X, ως το απόλυτο smartphone με εγκοπή. Ο Pei, πιστεύει ότι η εγκοπή της OnePlus είναι διαφορετική, καθώς έχει ενσωματωθεί με περισσότερη σκέψη και φροντίδα. Τονίζει, ότι η εγκοπή θα υπάρχει και θα είναι μεγαλύτερη από το Essential Phone και μικρότερη από το iPhone. Οι ακριβείς διαστάσεις της εγκοπής θα είναι 19.616mm x 7.687mm.

Όσον αφορά το software, η OnePlus έχει δοκιμάσει πάνω από 1.000 Play Store apps, για να καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα, ως προς το ποιο θα χρειαστεί ένα compatibility mode με την εγκοπή. Η εταιρεία, μεταφέρει το ρολόι, στην αριστερή πλευρά της οθόνης, για να επιτρέψει περισσότερο χώρο για τα status icons. Επιπλέον, αναφέρεται σύντομα και στην υιοθέτηση των gestures, υποστηρίζοντας, ότι θα χρειαζόταν περισσότερο να τις φέρουν στα smartphones τους, αν δεν το είχε κάνει η Apple πρώτα. Το OnePlus 6 θα έχει screen to body ratio 90%, ενώ υποστηρίζει ότι οι χρήστες θα πρέπει να μάθουν να αγαπούν την εγκοπή.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.