Το αγαπημένο μας GearBest έγινε τεσσάρων και όπως κάθε χρόνο έχουμε τον εορτασμό των γενεθλίων του. Το κατάστημα έχει δημοσιεύσει μεγάλες προσφορές σε δημοφιλή προϊόντα, όπως επίσης και κουπόνια για νέους και παλιούς πελάτες του.

Υπάρχουν διάφορες σελίδες με διαφορετικές προωθητικές ενέργειες. Αρχικά έχουμε τον οδηγό αγορών για τα γενέθλιά του, όπου θα βρούμε δυνατές προσφορές, αλλά και μεγάλα κουπόνια, που φτάνουν μέχρι και τα $40. Επίσης σε αυτή τη σελίδα βρίσκουμε και παιχνίδια με έπαθλα είτε κουπόνια εκπτώσεων είτε δώρα.

Βρείτε εδώ το 4th Anniversary Shopping Guide

Συνεχίζοντας θα βρούμε την κεντρική σελίδα του 4th Anniversary, που έχει προσφορές σε προϊόντα και μάρκες, για όλες τις κατηγορίες του GearBest, είτε είναι σε προϊόντα τεχνολογίας, είτε όχι. Κυριολεκτικά έχει μέχρι και προσφορές σε προϊόντα μόδας. Φυσικά το επίκεντρό των προσφορών είναι γύρω από την τεχνολογία.

Βρείτε εδώ το 4th Anniversary Main Page

Φυσικά υπάρχει πάντα και η σελίδα με τις προσφορές αποκλειστικά για την Ελληνική αγορά, με τα προϊόντα να έρχονται στις περισσότερες των περιπτώσεων από ευρωπαϊκές αποθήκες. Σε αυτή την σελίδα θα βρείτε είτε flash sales, είτε κουπόνια, ώστε πετύχετε τις τιμές που αναγράφονται. Μπορείτε να πατήσετε στο link παρακάτω για να δείτε όλες τις προσφορές, που ανανεώνονται συνεχώς.

Προσφορές αποκλειστικά για την Ελλάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.