Τα Pixel 2 και Pixel 2 XL τα πήγαν εξαιρετικά τις ημέρες των Χριστουγέννων. Οι δύο συσκευές της Google ανέβασαν κατακόρυφα τις ενεργοποιήσεις (πωλήσεις) τους. Μάλιστα ήταν τα smartphones με τη μεγαλύτερη άνοδο στις ενεργοποιήσεις τους.
![]()
Ένα smartphone θεωρούμε πως ενεργοποιήθηκε από τη στιγμή που το ανοίγουμε και χρησιμοποιούμε εφαρμογές. Ας μιλήσουμε όμως με αριθμούς. Το Google Pixel 2 είχε άνοδο 38.41% το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, σε σχέση με τις εβδομάδες που προηγήθηκαν.
Στο 31.41% η άνοδος για το Pixel 2 XL, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε το iPhone X με 28.72%. Ακολουθούν τα iPhone 8 (17.7%) και iPhone 8 Plus (13.98%) με τα οποία κλείνουμε το top 5.
Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.



![[Αποκλειστικό] Galaxy S26 Ultra vs S26/S26+: Snapdragon 8 Elite Gen 5 εναντίον Exynos 2600 – Geekbench Galaxy S26 Ultra Galaxy AI](https://techmaniacs.gr/wp-content/uploads/2026/02/Galaxy-S26-Ultra-218x150.webp)










































Περίεργα πράγματα. Έτσι ξαφνικά; Έγιναν προσφορές;
Έβαλε αρκετές προσφορές οι Google τις ημέρες των Χριστουγέννων. Δεν έχω δει αν ισχύουν ακόμα.