Αυτή είναι η περίοδος του χρόνου που αρχίζουν οι πιο μεγάλες διαρροές για την επόμενη ναυαρχίδα της Samsung και σήμερα έχουμε renders που δείχνουν τα Galaxy S9 και Galaxy S9+ από κάθε τους γωνία. Μαζί με τις εικόνες, έχουμε και ένα βίντεο για να τα δούμε πιο αναλυτικά.

Ξεκινώντας από το μικρότερο Galaxy S9, βλέπουμε πως έρχεται με παρόμοιο σχεδιασμό, με αυτόν του Galaxy S8. Βλέπουμε όμως και ορισμένες αξιοσημείωτες αλλαγές. Η πιο σημαντική από αυτές είναι πως ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι πλέον κάτω από την κάμερα, μία θέση που θεωρούμε πως είναι πιο βολική. Σε αντίθεση όμως με τα όσα περιμένουμε, βλέπουμε μονή κάμερα στο πίσω μέρος, κάτι που μας κάνει να είμαστε πιο επιφυλακτική με τα renders. Βέβαια η Samsung κάλλιστα μπορεί να παίζει το παιχνίδι που παίζει και η Apple, με την μικρότερη συσκευή να έρχεται με μονή κάμερα και την μεγαλύτερη (Note και S9+) να έρχεται με διπλή, ώστε να διαφοροποιούνται να δύο μοντέλα.

Η κυρτή οθόνη είναι και πάλι εδώ, ενώ τα bezels στο πάνω και κάτω μέρος είναι σχεδόν ίδια με αυτά του περσινού μοντέλου. Για την ακρίβεια το κάτω bezel μικραίνει κατά 0.1mm, σύμφωνα με την πηγή. Αυτό ακυρώνει τις φήμες που ήθελαν την συσκευή με μηδενικά κάτω bezels.

Το Galaxy S9+ είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το απλό Galaxy S9, με βασική διαφορά την διπλή κάμερα στο πίσω μέρος. Η διάταξη των καμερών είναι κάθετη, ενώ ακριβώς από κάτω έχουμε τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Οι συσκευές φαίνεται να συνεχίζων των σχεδιασμό glass sandwich, με αλουμίνιο στο πλαίσιο και γυαλί στην πρόσοψη και το πίσω μέρος. Το πίσω μέρος των συσκευών φαίνεται να είναι και αυτό κυρτό στις άκρες, για καλύτερη αίσθηση στο χέρι. Οι δύο συσκευές θα έχουν και αυτές σαρωτή ίριδας, αλλά και πλήκτρο για την Bixby. Στα θετικά είναι πως το 3.5mm jack για τα ακουστικά εξακολουθεί να υπάρχει.

Από διαστάσεις το Galaxy S9 φαίνεται πως θα έχει 147.6 x 68.7 x 8.4mm. Αυτό σημαίνει πως θα είναι 1.3mm πιο κοντό, 0.6mm πιο πλατύ και 0.4mm πιο λεπτό από τον προκάτοχό του. Το Galaxy S9+ από την άλλη μετράει 157.7 x 73.8 x 8.5mm, οπότε είναι 1.8mm πιο κοντό, 0.4mm πιο πλατύ και 0.4mm πιο λεπτό από το Galaxy S8+.

Οι δύο συσκευές θα κάνουν την εμφάνισή τους στην CES 2018 για τους εταιρικούς πελάτες, ενώ τα μάτια του κοινού θα τα δουν τον Μάρτιο. Στην αγορά των ΗΠΑ θα έρθει με τον Snapdragon 845, ενώ στις υπόλοιπες αγορές με τον Exynos chipset. Τα μεγέλη των οθονών θα είναι τα ίδια με αυτά που είχαμε στα Galaxy S8 και S8+.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.