Skip to content

To πρώτο smartphone με in-screen αισθητήρα αποτυπώματος θα είναι Vivo

Δεν θα είναι εν τέλει στο Galaxy S9.

Δημήτρης Μιχαλακάκος
Δημήτρης Μιχαλακάκος
Κοινοποίηση:
To πρώτο smartphone με in-screen αισθητήρα αποτυπώματος θα είναι Vivo

Πριν λίγες ημέρες σας ενημερώσαμε πως στo CES θα ανακοινωθεί το πρώτο smartphone με in-screen αισθητήρα αποτυπώματος. Σήμερα (Παρασκευή 15/12) μάθαμε πως η συσκευή που θα κάνει την αρχή θα είναι της Vivo!

Το όνομα της Vivo έπαιξε “δυνατά” από την μέρα της ανακοίνωσης της Synaptics ωστόσο πολλοί “πόνταραν” στη Samsung. H κινεζική εταιρεία, η οποία δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή στη δύση, θα χρησιμοποιήσει τον νέο αισθητήρα πρώτη από κάθε άλλη. Η αποκάλυψη ήρθε από τον Patrick Moorhead του Forbes.

Θυμίζουμε πως ο Clear ID FS9500 είναι συμβατός μόνο με οθόνες AMOLED με ratio 18:9 ή 20:9. H διαδικασία ανάγνωσης αποτυπώματος πάει από τα 0.2″ στα 0.7″, με το face recognition να χρειάζεται 1.4″.

Πηγή: Forbes

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Δημήτρης Μιχαλακάκος

Δημήτρης Μιχαλακάκος

Hello friend. Έκανα τα πρώτα μου βήματα στη δημοσιογραφία σε γνωστό αθλητικό site το Φθινόπωρο του 2006 και από τότε δεν σταμάτησα ποτέ να γράφω. Τα τελευταία χρόνια συνδυάζω τις "αγάπες μου" και δηλώνω συντάκτης τεχνολογίας.

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.