Μετά την τεράστια επιτυχία του Angry Birds Space από την Rovio, η εταιρεία ετοιμάζει την επόμενη της κίνηση. Πρόκειται για την επόμενη έκδοση των Angry Birds που  βρίσκεται στα σκαριά και θα διαφέρει πολύ από τα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα.

Το νέο Angry Birds φέρει το όνομα Heikki και είναι εμπνευσμένο από το όνομα του Φιλανδού οδηγού της Formula1, Heikki Kovalainen (Caterham-Renault), ύστερα από συμφωνία που υπέγραψε με τη Rovio που προβλέπει τη χρήση του ονόματός του στο νέο παιχνίδι. Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού έχει οριστεί η 18η Ιουνίου.

Αν κρίνουμε από το concept που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής η Rovio το νέο παιχνίδι θα έχει ως θέμα το racing. Από ότι φαίνεται πάντως δεν θα έχει καμία σχέση με ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής από την εταιρεία.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.