Το Samsung Galaxy Alpha πλησιάζει στην ανακοίνωσή του και έχουμε βομβαρδισμό από διαρροές και φωτογραφίες της συσκευής. Αυτό είναι κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει η εταιρία. Αυτή τη φορά έχουμε φωτογραφίες από δύο πηγές. Όλες οι φωτογραφίες είναι υψηλής ανάλυσης και πολύ καθαρές.

2553701_Galaxy_Alpha_leak-6

Οι φωτογραφίες προέρχονται από το nowhereelse.fr που έχει καλό ιστορικό, και από τον λογαριασμό στο Twitter @culeaks που δεν το έχουμε ξαναδεί, αλλά η διαρροή ταιριάζει με όσες έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Η φωτογραφίες του nowhereelse μας δείχνουν την συσκευή περιμετρικά, σε διάφορες φωτογραφίες με καλό φωτισμό. Η πρόσοψη ακολουθεί όσα έχουμε συνηθίσει από την Samsung, αλλά αρκεί να το γυρίσετε στο πλάι, για να δείτε το μεταλλικό πλαίσιο, που δεν έχουμε ξαναδεί σε συσκευές της εταιρίας. Το πίσω μέρος περιλαμβάνει πλαστικό καπάκι, με λίγο διαφορετικό σχέδιο από το Galaxy S5.

Στις φωτογραφίες από το @culeaks, εκτός από την συσκευή περιμετρικά, βλέπουμε και μια σύγκριση στο πάχος της συσκευής με το iPhone 5S. Το Galaxy Alpha φαίνεται πολύ λεπτότερο από την συσκευή της Apple, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που το θέλουν στα 6mm πάχος.

O @culeaks εκτός από τις φωτογραφίες, μας έδωσε και τα χαρακτηριστικά της συσκευής, που είναι ότι ακριβώς είδαμε σήμερα το πρωί. Η διαφορά είναι πως μαθαίνουμε και για την μπαταρία, η οποία είναι 1850mAh μόνο, πράγμα που μας κάνει να ανησυχούμε για την αυτονομία της συσκευής.

 


Το Samsung Galaxy Alpha αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του καλοκαιριού για να ανταγωνιστεί με το iPhone 6. Η ανακοίνωση φημολογείται πως θα γίνεις στις 13/8!

Πως σας φαίνεται η συσκευή;

Πηγές (1) , (2) | Via (1) , (2)

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.