Σήμερα είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανακοίνωση από την Corning, καθώς μαθαίνουμε πως το πολυσυζητημένο και πολυαναμενόμενο Gorilla Glass 4, είναι ήδη εδώ και μάλιστα σε συσκευές που έχουμε ήδη δει. Το Gorilla Glass 4 προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή στην οθόνη της συσκευής.

gorilla-glass-4

Οι πρώτη συσκευή που κυκλοφόρησε με Gorilla Glass 4, είναι το Samsung Galaxy Alpha, που είδαμε πρώτη στο techmaniacs.gr. Το Galaxy Alpha είχε πάχος μόλις 6.7mm και αυτό, σε ένα βαθμό, οφείλεται στο νέο γυαλί της Corning.

Galaxy Alpha

Εκτός από την δυνατότητα για κατασκευή πολύ λεπτού γυαλιού, το Gorilla Glass 4 είναι και η πιο ανθεκτική υλοποίηση σε τέτοιου τύπου γυαλιά.

Η δεύτερη συσκευή που φαίνεται πως φοράει το νέο γυαλί της Corning είναι το Samsung Galaxy Note 4 και δεν τα πάει άσχημα στις πτώσεις, τουλάχιστον αυτό είδαμε εμείς όταν μας έπεσε. Μην το πείτε στην Samsung όμως…

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.