Samsung-Galaxy-Note-III-leak

Τόσο το Galaxy Note III όσο και το Galaxy Gear SmartWatch είναι σχεδόν επιβεβαιωμένο ότι είναι έτοιμα για μια επίσημη παρουσίαση στις 4 Σεπτεμβρίου, και σήμερα έχουμε τις ημερομηνίες αποστολής για τις δύο συσκευές. Η τρίτη γενιά Note θα αρχίσει να αποστέλλεται τον ίδιο μήνα που θα ανακοινωθεί, ενώ το SmartWatch θα φτάσει στην αγορά τον Οκτώβριο.

Η πηγή αναφέρει την 36η εβδομάδα ως τον πιθανό χρόνο, όπου το Note ΙΙΙ θα ξεκινήσει να αποστέλλεται, ενώ το SmartWatch θα αποσταλεί περίπου τη 40η εβδομάδα, (υπολογίστε και 1-2 εβδομάδες επιπλέον καθυστέρηση ανάλογα με την περιοχή). Επιβεβαιώθηκε επίσης ότι η Samsung θα σταματήσει να δίνει σαν αρχική επιλογή τα 16GB αποθήκευσης, και θα περάσει στα 32, όπως αρμόζει άλλωστε σε κάθε ναυαρχίδα εταιρείας.

Η Samsung έχει δείξει επανειλημμένα την αποφασιστικότητά της να έχει τα προϊόντα της στα ράφια των καταστημάτων σε πολύ κοντινή ημερομηνία από τη ημερομηνία ανακοίνωσής τους. Άρα αναμένουμε να δούμε και τις δύο συσκευές διαθέσιμες για αγορά στα καταστήματα και τους online εμπόρους λιανικής, το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο αντίστοιχα.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.