Ο αντιπρόεδρος της vivo, Jia Jingdong ανέβασε στο κινέζικο μέσο κοινωνική δικτύωσης, Weibo, πληροφορίες για τα X200 Pro και X200 Pro Mini, μαζί με δείγματα από τις κάμερες τους και συγκεκριμένα από τον περισκοπικό φακό, που πίσω του έχει αισθητήρα 200MP.

Στην ανάρτηση βλέπουμε τα vivo X200 Pro και vivo X200 Pro Mini, σε όλη τη χρωματική παλέτα τους, που πλέον θα έρθουν με επίπεδη οθόνη. Η ανάρτηση του Jingdong παραλείπει το κανονικό X200, αλλά η λογική το θέλει να ακολουθεί παρόμοιο σχεδιασμό.

Όλη η σειρά θα έχει στο εσωτερικό της τον Dimensity 9400, που οι μέχρι τώρα πληροφορίες θέλουν να είναι ένα τρομερά δυνατό chipset, ιδιαίτερα σε γραφικά. Μάλιστα, ο Dimensity 9400, θα μπορεί να φτάσει τα 3 δισεκατομμύρια λειτουργίες, για χρήση σε λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

vivo X200 Pro

Ο αντιπρόεδρος της vivo, ανέφερε επίσης πως θα έχουμε μεγάλη βελτίωση στην τεχνολογία των μπαταριών. Τα vivo X200 θα έρθουν με τεχνολογία ημι-στερεών μπαταριών, που παρουσιάζουν μεγαλύτερη ενεργειακή πυκνότητα. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι η μεγαλύτερη ενεργειακή πυκνότητα στην ιστορία των smartphones.

Στις κάμερες, Τα X200 Pro και X200 Pro mini θα χρησιμοποιούν τον αισθητήρα LYT-818 1/1,28″ που αναπτύχθηκε από κοινού με τη Sony και θα διαχειρίζεται ο ISP V3+ που χρησιμοποιείται στο X100 Ultra. Μάλιστα, έχουμε δει τι μπορούν να κάνουν τα X100 Ultra στον τομέα της φωτογραφίας και το αποτέλεσμα είναι άριστο.

vivo X200 Pro

Το X200 Pro θα έχει εντυπωσιακό ζουμ στην περισκοπική κάμερα, αφού πίσω του θα έχει έναν αισθητήρα 200MP, για να ανεβάσει δραματικά το υβριδικό ζουμ στα ύψη. Ο περισκοπικός φακός θα έχει εστιακή απόσταση στα 85mm και το διάφραγμά του θα είναι f/2.67. Το vivo X200 Pro Mini θα διαθέτει περισκοπικό φακό στα 70mm και διάφραγμα f/2.57, ενώ θα χρησιμοποιεί τον ίδιο αισθητήρα στα 200MP.

Οι συσκευές της σειράς X200 θα προσφέρουν αργή κίνηση σε 4Κ βίντεο, με 120fps. Μαζί θα έχει και κάτι που η εταιρία ονόμασε 4K backlit movie portrait video, που σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο θα είναι το καλύτερη σύστημα ελέγχου της έκθεσης, στην αγορά. Από το όνομα μπορούμε να συμπεράνουμε πως θα μπορεί να ελέγχει την έκθεση στα πρόσωπα, ακόμα και αν έχουμε πολύ έντονη πηγή φωτός πίσω από αυτά, κάτι που είναι αρκετά δύσκολο να αποτυπωθεί με επιτυχία.

Το επίσης εντυπωσιακό είναι πως τα vivo X200 Pro θα καταγράφουν 10-bit βίντεο, σε vivo log, για παραπάνω επιλογές σε color grading κατά την επεξεργασία τους. Παράλληλα, θα διαθέτουν και ένα φακό στα 135mm, για πορτρέτα, μαζί με πιο ανθρώπινες εστιακές αποστάσεις, για καλά πορτρέτα, όπως 24mm, 35mm, 50mm, 85mm και100mm. Πιθανότατα μετά τα 70-80mm, θα έχουν ψηφιακό lossless ζουμ.

Εντελώς δωρεάν μεταφορές μεταξύ λογαριασμών σας ή σε τρίτους στις Ελληνικές τράπεζες

Η σειρά vivo X200 αναμένεται να ανακοινωθεί στις 14 Οκτωβρίου, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο Techmaniacs για περισσότερες πληροφορίες. Όσο πλησιάζουμε στην ανακοίνωση, πιθανότατα θα έχουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.