Η φωτογραφία που δημοσιεύεται προέρχεται από τον Ice Universe στο X και δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το Samsung Galaxy S25 Ultra να τρέχει το One UI 7 με το νέο command center ή control center ανάλογα την ονομασία που θα επιλέξει η Samsung.

Νέα λειτουργία Google Maps και Waze ειδοποιεί τους οδηγούς για αστυνομικά οχήματα

To software μοιάζει αρκετά με την beta που είδαμε σε προηγούμενο leak στο Samsung Galaxy S24 Ultra (το video που ακολουθεί παρακάτω). Το λειτουργικό θα έχει ένα νέο command center στο οποίο θα αποκτάς πρόσβαση σε swipe από την δεξιά πλευρά της homescreen.

Η αλήθεια είναι ότι φέρνει τους sliders της έντασης και της φωτεινότητας πιο κοντά για άμεση πρόσβαση με τα δάκτυλα ενώ αφήνει το Wi-Fi και το Bluetooth στη κορυφή. Το Samsung Galaxy S25 Ultra θα κάνει το ντεμπούτο του στις αρχές του 2025, ενώ το One UI 7 θα καταφθάσει πριν το τέλος του έτους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.