Βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στην Ισπανία με τη Huawei για την ανακοίνωση των νέων ρολογιών της εταιρείας. Η σειρά HUAWEI WATCH GT 5 είναι από τα πρώτα έξυπνα ρολόγια της Huawei με το HUAWEI TruSense System, μια ενσωματωμένη νέα λειτουργία παρακολούθησης υγείας και φυσικής κατάστασης που συνοδεύεται από αναβαθμισμένο αισθητήρα και βελτιωμένους αλγόριθμους – παράγοντας αποτελέσματα πιο γρήγορα, με μεγαλύτερη ακρίβεια και πιο ολοκληρωμένα.

O Bill Gates έχει χάσει τον ύπνο του με τα 2 αυτά πράγματα που έρχονται

huawei watch gt 5 pro

Διαθέτοντας ξεχωριστό σχέδιο με γωνίες και διαθέσιμο σε εκδόσεις Pro ή Standard, η σειρά HUAWEI WATCH GT5 έχει σχεδιαστεί για να πρωτοστατήσει με motto το “Fashion Edge”, με την έκδοση Pro κατασκευασμένη από κράμα τιτανίου και νανοκρυσταλλικό κεραμικό αεροδιαστημικής ποιότητας, με υψηλότερα επίπεδα αντοχής.

Το νέο smartwatch διαθέτει επίσης αθλητικές λειτουργίες επαγγελματικού επιπέδου. Για παίκτες γκολφ και δύτες, το HUAWEI WATCH GT 5 Pro προσθέτει τη λειτουργία Γηπέδων Γκολφ με τη συμπερίληψη περισσότερων από 15.000 παγκόσμιων χαρτών γηπέδων γκολφ, καθώς και τη λειτουργία Ελεύθερης Κατάδυσης, προσφέροντας ένα πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα παρακολούθησης για αθλητικές δραστηριότητες στον καρπό σας.

Το HUAWEI WATCH GT 5 Pro διαθέτει επίσης επαγγελματικά χαρακτηριστικά για το τρέξιμο στην ύπαιθρο (Trail Run), όπως υποστήριξη για λειτουργία πλοήγησης, καθώς και χάρτη περιγράμματος 10 μέτρων. Το έξυπνο ρολόι προσφέρει εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας, με έως και 14 ημέρες χρήσης στα HUAWEI WATCH GT 5 (46mm) και GT 5 Pro (46mm), και έως και 7 ημέρες στα HUAWEI WATCH GT 5 (41mm) και GT 5 Pro (42mm).

Τα νέα smartwatches HUAWEI WATCH GT5 Series – είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei και για κάθε αγορά, οποιασδήποτε έκδοσης, παίρνετε δώρο τα ασύρματα ακουστικά HUAWEI FreeBuds 5i.

Η προσφορά ισχύει έως το τέλος Οκτωβρίου ή έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Επίσης, με τα νέα smartwatches της σειράς HUAWEI WATCH GT 5 δικαιούστε δωρεάν 3μηνη συνδρομή στο HUAWEI Health+, το οποίο παρέχει πρόσβαση σε πληθώρα αποκλειστικών πλεονεκτημάτων, όπως προπονήσεις από επίπεδα για αρχάριους έως προχωρημένους, Πρόγραμμα Stay Fit και ασκήσεις αναπνοής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.