Το Samsung Galaxy S25 Ultra αναμένεται να ανακοινωθεί τον Ιανουάριο και ήδη παίζει πολύ στην επικαιρότητα, μέσω διαρροών. Σήμερα όμως, έχουμε τα πρώτα renders από το Galaxy S25 Ultra, αρκετά πριν την ανακοίνωση.

Να έχουμε στο νού μας ότι πρόκειται για renders που βασίζονται σε CAD, πράγμα που σημαίνει ότι ορισμένες λεπτομέρειες ενδέχεται να μην είναι ακριβείς λόγω της έλλειψης σχετικών πληροφοριών στα αρχεία CAD. Σε αυτήν την περίπτωση, αυτό έχει επισημανθεί συγκεκριμένα από τον διάσημο leakster Ice Universe.

Σύμφωνα με τον leakster, ο σχεδιασμός της κάμερας προς το παρόν παραμένει άγνωστος και αυτό που βλέπουμε είναι απλώς εικασίες, που όμως παραμένουν βάσιμες, ιδιαίτερα όταν το Galaxy A15 που ανακοινώθηκε ήδη, ακολουθεί την γνωστή σχεδιαστική γραμμή της Samsung, σαν την πρώτη συσκευή της νεότερης γενιάς. Η τοποθέτηση των καμερών είναι ακριβής, μιλάμε μόνο για το σχέδιο και την υφή των δαχτυλιδιών.

Samsung Galaxy S25 Ultra Renders

Υπάρχουν επίσης προφανώς κάποια λάθη, στα renders του Galaxy S25 Ultra, στη στεφάνη και στο μεταλλικό σκελετό, ελάχιστα φυσικά, αλλά και πάλι θα πρέπει να έχετε υπόψη σας όλες αυτές τις παρατηρήσεις όταν βλέπετε τα renders που διέρρευσαν. Αν και αυτά μας δείχνουν τη γενική ιδέα της εμφάνισης του S25 Ultra, δεν είναι 100% ακριβή σε κάθε λεπτομέρεια.

Samsung Galaxy S25 Ultra Renders

Μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε πως το Galaxy S25 Ultra θα έχει την ίδια κύρια κάμερα, 3X τηλεφακό και έναν τηλεφακό 5Χ, όπως και ο προκάτοχός του. Αναβάθμιση περιμένουμε στην υπερευρυγώνια κάμερα, που φημολογειταί πως αναβαθμίζεται με τον ISOCELL JN3 στα 50MP, από τα 12 του Galaxy S24 Ultra.

Οι πληροφορίες θέλουν το τηλέφωνο να ζυγίζει 219 γραμμάρια, κάτι που το κάνει αρκετά ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του, που ζυγίζει 232γρ, αλλά και το iPhone 16 Pro Max, στα 227 γρ. Θα έχει διαστάσεις 162,8 x 77,6 x 8,2 χιλιοστά.

Ελλάδα: Είχε ατύχημα, έδειξε δίπλωμα του Gov.gr Wallet και πήρε πρόστιμο

Από μπαταρία το περιμένουμε στις 5.000mAh, που μένει πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Θα υποστηρίζει φόρτιση στα 45W, φυσικά χωρίς φορτιστή στο κουτί του.

Στο εσωτερικό περιμένουμε τον Snapdragon 8 Gen 4, που θα ανακοινωθεί τον Οκτώβριο από την Qualcomm.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ετσι γουστάρω σου λέει ο τροχονόμος θα το κανω να τρέχει να βρεις το δίκιο η πληρωμή ειναι μικρότερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.