Μετά από μήνες preview για developers και δημόσιες beta, το Android 15 είναι επιτέλους έτοιμο. Είναι σταθερό, πλήρες, και κυκλοφόρησε, αλλά όχι για εμάς ή εσένα, όχι για τον απλό χρήστη.

Για την ώρα, το Android 15 είναι διαθέσιμο μόνο στους developers, καθώς η Google ανέβασε τον κώδικα στην πλατφόρμα Android Open Source Project (AOSP). Παρά την επίσημη κυκλοφορία του, το update δεν είναι ακόμα έτοιμο ούτε καν για τα Pixel smartphones.

Η σημερινή αναβάθμιση του Σεπτεμβρίου για τα Pixel, που ξεκίνησε να διατίθεται, παραμένει στο Android 14. Ωστόσο, το Android 15 αναμένεται να φτάσει στα Pixel – συμπεριλαμβανομένης της νεοφερμένης οικογένειας Pixel 9 – «τις επόμενες εβδομάδες», σύμφωνα με την Google.

Οι υπόλοιπες συσκευές από Samsung, Honor, iQOO, Lenovo, Motorola, Nothing, OnePlus, Oppo, Realme, Sharp, Sony, Tecno, vivo, Xiaomi, και άλλες, θα λάβουν το νέο λειτουργικό «τους επόμενους μήνες». Προφανώς, παίζει ρόλο πόσο τακτικός και ικανός είναι ο κάθε κατασκευαστής με τις ενημερώσεις.

Η Google επιβεβαίωσε ουσιαστικά ότι τα Pixel θα λάβουν την αναβάθμιση του Android 15 τον Οκτώβριο, χωρίς να το πει ξεκάθαρα. Μέχρι τότε, οι developers μπορούν να εξερευνήσουν τον κώδικα του AOSP και να κάνουν τα “μαγικά” τους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προσωπικά δεν μου καίγεται καρφάκη.
    Αυτό όμως που με ενδιαφέρει είναι να κυκλοφορήσει όσο πιο σταθερή γίνεται η συγκεκριμένη έκδοση, ούτως ώστε να τρέχει τέλεια στο Samsung Galaxy S23 Ultra μου!!

    Όλα τα άλλα για μένα είναι να χαμε να λέγαμε……..

    • Ο Καρφάκης που δεν σου καίγεται ποιος είναι; Κάποιος που φλεξάρει το κινητό του αλλά από ορθογραφία κουλούρια;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.