Μια νέα τάση παρατηρείται στην Ελληνική αγορά. Τα fast channels, κανάλια δηλαδή streaming χωρίς να απαιτείται συνδρομή, τα οποία έχουν έσοδα από τις διαφημίσεις. Στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή λειτουργούν τέτοια κανάλια και πιο συγκεκριμένα της ΕΡΤ, το ΕΡΤ Kids και ΕΡΤ Music.

Cosmote: Νέα προγράμματα Cosmote Double Play με TV

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα typologies.gr:

Μια νέα τάση αναπτύσσεται στην αγορά της τηλεόρασης παγκοσμίως. Είναι τα λεγόμενα fast channels, που αποτελούν κανάλια streaming χωρίς συνδρομή, τα οποία έχουν έσοδα από τη διαφήμιση. Είναι το αντίδοτο στην επέκταση των επί πληρωμή υπηρεσιών streaming και στη ραγδαία πτώση της θέασης των καναλιών της επίγειας τηλεόρασης. Προς το παρόν, στην Ελλάδα υπάρχει η ανάπτυξη των θεματικών καναλιών της ΕΡΤ, ΕΡΤ Kids και ΕΡΤ Music. Οι μεγάλοι τηλεοπτικοί όμιλοι έχουν στα σχέδιά τους την ανάπτυξη των fast channels, με το ενδιαφέρον επικεντρώνεται κυρίως στο αθλητικό πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μάθαμε τι είναι και τα fast channels!!! Σας ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.