Η επόμενη hign-end ναυαρχίδα της Samsung, το Galaxy S25 Ultra, φαίνεται να έρχεται με σημαντικές αλλαγές στον σχεδιασμό, σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές.

Εικόνες που δημοσίευσε ο Ice Universe αποκαλύπτουν ότι η συσκευή θα έχει πλήρως επίπεδες πλευρές και ελαφρώς στρογγυλεμένες γωνίες, κάτι που διαφέρει από τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς.

Αυτός ο νέος σχεδιασμός θυμίζει περισσότερο συσκευές άλλων εταιρειών, παρά το Galaxy S24 Ultra. Ωστόσο, καθώς αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από μη επίσημες πηγές, καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι.

Εκτός από τις σχεδιαστικές αλλαγές, οι διαρροές αναφέρουν ότι το Samsung Galaxy S25 Ultra θα είναι ελαφρώς πιο στενό, αλλά θα έχει μεγαλύτερη οθόνη, χάρη στα πιο λεπτά bezels – που είναι σχεδόν ανύπαρκτα.

Το Galaxy S25 Ultra αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2025 και θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 8 Gen 4. Στο κομμάτι της κάμερας, αναμένεται να διαθέτει κύρια 200MP ISOCELL HP2, μαζί με δύο τηλεφακούς 50MP για 3x και 5x ζουμ, και μία ultrawide 50MP.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Φοβερό αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2025 και θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 8 Gen 4. Στο κομμάτι της κάμερας, αναμένεται να διαθέτει κύρια 200MP ISOCELL HP2, μαζί με δύο τηλεφακούς 50MP για 3x και 5x ζουμ, και μία ultrawide 50MP….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.