Αρκετοί βρήκαν τον σχεδιασμό του Galaxy S24 Ultra άβολο, καθώς οι αιχμηρές γωνίες σε τόσο μεγάλη συσκευή δεν επιτρέπουν στο χέρι να το αγκαλιάσει με άνεση. Το ίδιο συμβαίνει φυσικά και με το iPhone 15 Pro Max. Η Samsung φαίνεται πως το κατάλαβε και το Galaxy S25 Ultra θα επιστρέψει στο στυλ των παλαιότερων Galaxy S τηλεφώνων της. Η συσκευή θα είναι πιο λεπτή από όλα τα μέχρι σήμερα Galaxy S Ultra.

Λίγο μετά της πληροφορίες πως οι γωνίες της συσκευής θα γίνουν λιγότερο απότομες, ο γνωστός leakster Ice Universe συνέχισε συγκρίνοντας τον σχεδιασμό της συσκευής με το Galaxy Note 7, ξέρετε εκείνο που έσκαγε. Ο tipster λέει πως οι γωνίες τους επερχόμενου Galaxy S25 Ultra θα είναι τόσο στρογγυλές ή καμπύλες όσο το άμοιρο τηλέφωνο της σειράς Note του 2016.

Η σύγκριση με το Galaxy Note 7 είναι περίεργη, αφού μέχρι και το Galaxy S22 Ultra, η Samsung είχε κυρτές οθόνες και πλάτες στις συσκευές της. Αυτό ήταν κάτι που οι φανατικοί της εταιρίας λάτρευαν, καθώς ήταν πολύ άνετο στο κράτημα. Η αλλαγή έγινε με το Galaxy S22 Ultra, που έγινε πιο τετράγωνο και πήρε το S-Pen, ώστε να καλυφθεί το κενό που άφησε η σειρά Galaxy Note.

Galaxy S25 Ultra
Το καταραμένο Galaxy Note 7 που ανατιναζόταν

Το Galaxy Note 20 Ultra από το 2020, που ήταν το τελευταίο μοντέλο στη σειρά, είχε έντονες γωνίες. Η εταιρεία έφερε τον ίδιο σχεδιασμό στο Galaxy S22 Ultra και οι χρήστες τον συνήθισαν. Τώρα όμως η εταιρία φαίνεται πως για κάποιο λόγο επιστρέφει στον παλιό σχεδιασμό της, με το Galaxy S25 Ultra να αποκτά κυρτή σχεδίαση. Αυτός ο σχεδιασμός θα κάνει την οθόνη της συσκευής θα έχει πιο στρογγυλεμένες άκρες, παρά ένα πλήρως ορθογώνιο σχεδιασμό.

Η απόδειξη ότι οι Πυραμίδες της Γκίζας δεν φτιάχτηκαν από εξωγήινους (φωτογραφία)

Ο ίδιος tipster ισχυρίστηκε επίσης ότι το Galaxy S25 Ultra θα έχει πάχος σώματος 8,4 mm . Αυτό το καθιστά πιο λεπτό από το Galaxy S24 Ultra (8,6 mm). Τα προηγούμενα τρία μοντέλα — S21 Ultra έως S23 Ultra — έχουν πάχος 8,9 mm.

Πάντως, μια νέα ποιοτική κατασκευή με λιγότερες μυτερές γωνίες, θα δώσει στο Galaxy S25 Ultra ξεχωριστή εμφάνιση, άνετο κράτημα και όλα όσα θα πρέπει να έχει αισθητικά μια ναυαρχίδα. Εμείς συμφωνούμε με αυτή την αλλαγή. Εσείς;

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.