Η Apple ανακοίνωσε την ημερομηνία της επόμενης μεγάλης εκδήλωσής της: 9 Σεπτεμβρίου 2024, στις 20:00 ώρα Ελλάδος. Η εκδήλωση, η οποία έχει το σύνθημα «It’s Glowtime», θα πραγματοποιηθεί στο Steve Jobs Theatre στο Apple Park. Οι πρώτες προσκλήσεις για την εκδήλωση των iPhone 16 έφτασαν στους πρώτους καλεσμένους!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει τη σειρά iPhone 16. Η μεγάλη αλλαγή στα iPhone 16 και 16 Plus αναμένεται να είναι μια αλλαγή σε ένα κατακόρυφα ευθυγραμμισμένο σύστημα κάμερας στο πίσω μέρος. Τα τηλέφωνα iPhone 16 Pro και 16 Pro Max ενδέχεται να έχουν μεγαλύτερες οθόνες, αλλά φημολογείται ότι διατηρούν τη γνωστή διάταξη της Apple με τρεις κάμερες. Τα νέα τηλέφωνα ίσως έρθουν σε ένα νέο χάλκινο χρώμα.

Και τα τέσσερα μοντέλα iPhone 16 αναμένεται να έχουν το Action Button, το οποίο ήταν αποκλειστικό στα iPhone 15 Pro και 15 Pro Max. Τα νέα iPhone της Apple μπορεί επίσης να έχουν ένα νέο κουμπί αφιερωμένο στη λήψη φωτογραφιών και βίντεο, αλλά δεν είναι σαφές εάν αυτό θα είναι αποκλειστική δυνατότητα των Pro μοντέλων ή θα είναι διαθέσιμη και στα απλά iPhone 16.

Η τεχνητή νοημοσύνη και οι λειτουργίες Apple Intelligence της εταιρείας πιθανότατα θα αποτελέσουν επίσης μεγάλο μέρος της εκδήλωσης της Apple. Αυτήν τη στιγμή, τα μόνα iPhone που υποστηρίζουν Apple Intelligence είναι το iPhone 15 Pro και το 15 Pro Max, αλλά η πλήρης σειρά iPhone 16 φημολογείται ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει το Apple Intelligence, όταν θα γίνει διαθέσιμη φυσικά.

Samsung One UI 7: Η λίστα των smartphones που θα αναβαθμιστούν!

Η Apple φημολογείται επίσης ότι θα κυκλοφορήσει το Apple Watch Series 10 και δύο εκδόσεις των νέων AirPods στην εκδήλωση.

Οι προσκλήσεις για τα iPhone 16 κυκλοφόρησαν αν και μέχρι στιγμής έχουμε μάθει σχεδόν τα πάντα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πολλή ωραία!!! Τα νέα τηλέφωνα ίσως έρθουν σε ένα νέο χάλκινο χρώμα.!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.