Η Huawei φαίνεται πως είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στην αγορά των αναδιπλούμενων συσκευών με ένα tri-fold κινητό που θα διαθέτει “τριπλή” οθόνη και διπλό μηχανισμό αναδίπλωσης, ξεπερνώντας τα ήδη υπάρχοντα μοντέλα άλλων εταιρειών. Ο CEO της εταιρείας, Richard Yu, επιβεβαίωσε μάλιστα ότι η κυκλοφορία της συσκευής θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης, όπου απάντησε σε σχετική ερώτηση ενός παρευρισκόμενου.

Αν και οι πληροφορίες προέρχονται από διαρροές και δεν έχουν επιβεβαιωθεί πλήρως, η Huawei έχει δείξει τη συσκευή σε προηγούμενες περιστάσεις, κάτι που αυξάνει τις προσδοκίες για την επίσημη κυκλοφορία της. Το νέο μοντέλο φημολογείται ότι θα προσφέρει οθόνη 10 ιντσών όταν είναι πλήρως ανοικτό, ξεπερνώντας τα τρέχοντα αναδιπλούμενα μοντέλα όπως το Google Pixel 9 Pro Fold που φτάνει τις 8 ίντσες.

Παρά τους περιορισμούς που μπορεί να προκύψουν λόγω των αμερικανικών κυρώσεων και της έλλειψης Google integration, η συγκεκριμένη συσκευή αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θα είναι το πρώτο εμπορικά διαθέσιμο κινητό με διπλό μηχανισμό αναδίπλωσης. Αναμένεται η Huawei να κυκλοφορήσει το tri-fold μόνο στην Κίνα, αν και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.