Η αλήθεια είναι ότι η μέση κατανάλωση ενός οχήματος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη συμπεριφορά του οδηγού και το πόδι του. Γνώσεις που μπορεί να μην έχουν όλοι ωστόσο η καλύτερη εφαρμογή πλοήγησης το Google Μaps μας βοηθά σε αυτό, στη μείωση κατανάλωσης καυσίμου.

ΑΑΔΕ: Μπλόκο σε 52 eshops

Ο λόγος για τη δυνατότητα επιλογής της οικολογικής διαδρομής, ένα χαρακτηριστικό που ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια στο εξωτερικό και είναι πλέον διαθέσιμο και στη χώρα μας. Η ενεργοποίηση είναι διαθέσιμη μέσω των ρυθμίσεων της συσκευής.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε είναι τα εξής:

Επιλέγουμε την εικόνα προφίλ μας πάνω δεξιά στην οθόνη του κινητού μας.

Κάνουμε κλικ στις «Ρυθμίσεις» και ακολούθως στην «Πλοήγηση».

Πηγαίνουμε στις «Επιλογές Διαδρομής» και ενεργοποιούμε τις «Διαδρομές με αποδοτικότερη κατανάλωση καυσίμου».

Προχωράμε στον «Τύπο κινητήρα» και κάνουμε την επιλογή, που αφορά το δικό μας αυτοκίνητο (π.χ. βενζίνη, πετρέλαιο, ηλεκτρικό, κλπ.).

Από εδώ και στο εξής λοιπόν το Google Maps θα σου προτείνει την αποδοτικότερη διαδρομή, συνυπολογίζοντας πλήθος παραμέτρων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.