Ήδη γνωρίζουμε τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά της Apple θα έρθουν με συνδρομή και πλέον οι αναλυτές δίνουν και συγκεκριμένα ποσά. Πιο συγκεκριμένα, ο Neil Shah της Counterpoint Research αναφέρει στο CNBC ότι τα premium AI χαρακτηριστικά του iPhone θα κοστίζουν μεταξύ 10 με 20 δολάρια.

Σκοτώνει η υπερβολική κατανάλωση νερού!

O ίδιος επισημαίνει πως η Apple θα μπορέσει να το περάσει καλύτερα στους καταναλωτές ως μέρος ενός πιο ακριβού πακέτου του Apple One. Για την εταιρεία, η τεχνητή νοημοσύνη δίνει στην Apple την ευκαιρία να κλειδώσει περαιτέρω την ήδη πιστή βάση πελατών της.

Καμπανάκι κινδύνου για αντίδοτο στις παρενέργειες των εμβολίων στην Ελλάδα

Η Apple Intelligence θα μάθει από τη συμπεριφορά ενός χρήστη και θα γίνει πιο εξατομικευμένη. «Η ομορφιά της τεχνητής νοημοσύνης είναι καθώς τη χρησιμοποιείς όλο και περισσότερο. Εκεί ξεκινάς να χρησιμοποιείς όλο και περισσότερο, το συνηθίζεις περισσότερο και εκεί χτυπά η δημιουργία εσόδων από την Apple, αναφέρουν οι αναλυτές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.