Ταχύτητες που θα φθάνουν τα 3Gbps download και πενταπλάσιο upload φέρνει ο ΟΤΕ με πρότασή του στην χονδρική, επιτρέποντας τους παρόχους να χτίσουν νέα πακέτα συνδέσεων εντείνοντας ακόμη περισσότερο τον ανταγωνισμό στην Ελληνική αγορά.

Η νέα ενημέρωση του Android Auto, 12.5 είναι πλέον διαθέσιμη σε ΟΛΟΥΣ – Πως την κατεβάζεις

ύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στη δημόσια διαβούλευση που δημοσίευσε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, ο ΟΤΕ εκτός από την προσθήκη της νέας υπηρεσίας FTTH 3 Gbps, θέλει να πενταπλασιάσει τις ταχύτητες upload των υψηλής ταχύτητας συνδέσεων FTTH, φτάνοντας στο 50% της ταχύτητας download από 10% που είναι σήμερα

Οι χρεώσεις

Όσον αφορά τις χρεώσεις χονδρικής η πρόταση του ΟΤΕ είναι λίγο μεγαλύτερες από τις ισχύουσες, κατά 11 ως και 40 λεπτά, αλλά θα μπορούν να απορροφηθούν από τους παρόχους. Παράλληλα προβλέπονται μειώσεις ως το 2028, ενώ σε συνδυασμό με το Gigabit Voucher η Ελλάδα θα μπορεί επιτέλους να έχει πολύ υψηλότερες ταχύτητες περνώντας σε μια νέα εποχή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.